Фото: Меморіал Максимчука 2013 увінчався благодійністю

1

Учасники ветеранського турніру з міні-футболу пам’яті колишнього гравця «Буковини» і «Дніпра» (Могильов, Білорусь) Віктора Максимчука передали продукти і солодощі знедоленим дітям.

Ці змагання на штучному майданчику студмістечка ЧНУ провели ФК «Університет» (Микола Осадець), обласна федерація футболу (Василь Орлецький), міська федерація футболу (Сергій Задорожняк) та обласний центр «Спорт для всіх».

Заключного ігрового дня, 27.04.13, в обох вікових групах вирішувалися реально більше «локальні» турнірні завдання, оскільки серед старших ветеранів переможець був відомий ще до цього туру, а серед молодших він визначився у першому ж матчі, після якого «Дрім-Тім» став недосяжним для переслідувачів.

Одразу по завершенні ігор відбулась церемонія нагородження, яку, до слова, вів автор і ведучий програми «Спорт-тайм» на ОДТРК «Буковина» Ігор Савчин.

Традиційно вже на благодійні внески учасників турніру були придбані солодощі, фрукти та соки для вихованців Магалянського дитячого будинку-інтернату для дітей хворих на дитячий церебральний параліч. Презенти передали присутнім на майданчику деекільком хлопцям і директору закладу Михайлові Івановичу Зайделу, який щиро подякував за цю приємну для знедолених дітей традицію, яка продовжується вже 5 років.

Перед нагородженням головних лауреатів змагань керівник обласного футболу Василь Орлецький вручив відзнаки заступнику декана фізичного факультету Ярославу Струку (за вагомий внесок у розвиток футболу) і президенту ФК «Золота скеля» Петру Бабію (з нагоди 50-річного ювілею). Останньому приємний футбольний презент від друзів додав Іван Олійник.

«Основні» нагороди, крім Василя Орлецького, вручали син Віктора Максимчука – Павло, голова міської ф федерації футболу Сергій Задорожняк, ветеран буковинського футболу Віктор Осадчук (чиїх вихованців було чимало серед нагороджених) і, звісно, ініціатор турніру – президент ФК «Університет» Микола Осадець.

Отож, кращими у номінаціях стали:

вікова група 45 і старші

Кращий воротар – Гоголь Віктор («Авангард-Даяна»)

Кращий захисник – Струк Ярослав («Матфак» )

Кращий півзахисник – Смеречанський Володимир («Матфак»)

Кращий нападаючий – Шмундяк Сергій («Гріко-Буковина»)

Кращий гравець – Білоус Дмитро («Гріко-Буковина» )

Вікова група 35-44 роки

Кращий воротар – Дрожжа Микола («Роша»)

Кращий захисник – Величко Микола («Дрім-Тім»)

Кращий півзахисник – Єрмаков Сергій («Буковина-76»)

Кращий нападаючий – Соболевський Віталій («Буковина-73»)

Кращий гравець – Голобуцький Олег («Дрім-Тім»)

Результати і турнірне становище можна подивитися тут:

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

27.04.13. Меморіал В. Максимчука з міні-футболу, в т.ч. нагородження (SportBuk.com)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.