Фото: Меморіал Костіва і Пукая 2013 виграв «Кемер»

0

У фіналі традиційного турніру з міні-футболу пам’яті Олега Костіва та Віталія Пукая 21.04.13 «Кемер» здолав команду «Шишківці».

 

У цих змаганнях, які, нагадаємо, відбувалися на майданчику з штучним покриттям студмістечка ЧНУ по вул.

Цікавим був і матч за 3 місце

Стасюка, взяли участь 40 команд. Співорганізатори турніру – обласна та міська федерації футболу, ФК «Університет», рідні та друзі Олега Костіва та Віталія Пукая (приватні підприємці Микола Малик та Родіон Кобан), обласний центр «Спорт для всіх».

У матчі за 3 місце «Університет-2» з рахунком 3:1 здолав команду «Коровія». А у фіналі «Кемер» забив два «сухі» м’ячі у форота ФК «Шишківці».

До речі, за «Кемер» грали переважно знані буковинські футболісти – зокрема, чемпіони Всесвітньої Універсіади-2009 Юрій Кисилиця (воротар) та Олександр Крохмалюк, учасник Всесвітньої Універсіади-2011 Валерій Блажко, ще один нещодавній гравець «Буковини» Вадим Пислар, Андрій Гордей та інші.

Як повідомив керівник міського футболу Сергій Задорожняк, окремими призами були відзначені кращі за номінаціями: воротар – Василь Біблюк («Шишківці»), захисник – Іван Скорейко («Шишківці»), півзахисник – Ладік Мелконян («Університет-2»), нападаючий – Валерій Блажко («Кемер»), гравець – Тарас Сивка («Університет-2»).

У церемонії нагородження переможців та призерів взяли участь голова обласної федерації футболу Василь Орлецький, його заступник Сергій Задорожняк, рідні Олега Костіва та Віталія Пукая.

Усі результати можна подивитися тут:

Фото: Анатолій БОЙДА

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

21.04.13. Меморіал Костіва і Пукая, матчі за призові місця (SportBuk.com)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.