Руслан Гунчак: Реально могли виграти Суперкубок Білорусі (+ ВІДЕО)

0

Екс-капітан «Буковини» Руслан Гунчак, який тепер захищає кольори «Нафтану» (Новополоцьк), розповів SportBuk.com в подробицях, як його нова команда пропустила гол на останніх секундах поєдинку за Суперкубок Білорусі.

 

Нагадаємо, що 17.03.13 у матчі за Суперкубок Білорусі «Нафтан» поступився чемпіону країни «БАТЕ» (Борисов), пропустивши єдиний гол на 90+4-ій, тобто останній доданій хвилині.

Руслан Гунчак, який вийшов в основі і відіграв всю зустріч, зокрема, зазначив:

Ми реально могли й виграти у «БАТЕ». Звісно, зовні перевага чемпіона виглядала доволі переконливою. Суперники справді багато атакували. Ми розуміли, що треба буде грати від оборони, тому віддали свідомо ініціативу і намагалися спіймати свій шанс на контратаках. І моменти були! Як мінімум, чотири епізоди відсотків на 90% мали більше шансів завершитися взяття воріт «БАТЕ», але… Навіть коли двічі наші гравці добивали м’яча у майже порожні ворота, одного разу влучили у захисника, а другий – у голкіпера… Що скажеш, коли м’яч практично по лінії воріт «БАТЕ» котився, але ніхто не добив у ворота… Все йшло вже до нічиєї. На 93-й хвилині я якраз кричав нашому воротарю не кидати м’яча, скористатися своїми секундами, а він кинув крайньому захиснику, який зіграв невдало, «обрізався», м’яч перехопили, прохід по флангу, навіс і – , що називається, «тащи»… Якби справа дійшла до пенальті, невідомо, чим би все закінчилось.

Але, загалом, грою ми залишились задоволені. Подивимось, як в Чемпіонаті Білорусі справи підуть. До першого матчу «рукою подати». Правда, в Білорусі снігу «навалило», поля будуть «специфічними». Але однаковими для двох команд, так що будемо грати і намагатися радувати вболівальників.

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО

 

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.