Фото: Медальні автографи буковинців на турнірі з карате «Peterburg Spring»

0

Дев’ять медалей вибороли вихованці чернівецького клубу карате «Максимум» на міжнародному турнірі з карате у Росії (Санкт-Петербург).

Фото: СК «Максимум» (для SportBuk.com)

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

24.03.13. Чернівчани на міжнародному турнірі з карате у Росії (SportBuk.com)

***

Каратисти СК «Максимум» підкорювали російський п’єдестал

23-24 березня чернівецький СК «Максимум» представив Україну на міжнародному турнірі з карате «Peterburg Spring» у столиці Північної Росії. Командою у складі 12 спортсменів наші каратисти завоювали 9 медалей (2 золоті, 6 срібних та 1 бронзову).

Поборотись за нагороди у Санкт-Петербург з’їхалось понад 400 спортсменів з 15 регіонів Росії, а також команди з Естонії та України. «Наші спортсмени багато виступають на змаганнях у Західній Європі – , розповідає тренер, майстер спорту Павло Шестаков. Проте в Росії ми вперше. Рівень дитячого карате тут вищий, ніж серед багатьох країн Заходу».

У напруженій боротьбі золото для своєї команди приніс 10-річний Олексій Гоцуляк зі Сторожинця. Виступаючи у категорії до 30 кг, він провів 4 переможних поєдинки. А у фіналі за рішенням суддів переміг спортсмена з Санкт-Петербурга. Друге золото здобула Діана Павлюк серед дівчат 14-15 років (+54 кг).

Сріблом відзначилась команда хлопчиків з ката 10-11 років (Всеволод Боднар, Олексій Гоцуляк, Ігор Шаповалов). В особистому ката друге місце посів Всеволод Боднар, програвши у п’ятому фінальному колі росіянину (категорія 8-9 років).

Срібло у куміте здобула Альона Савчук (серед кадетів) та Ольга Пуканова (серед дорослих). Причому наші спортсменки у фіналі не пропустили жодного балу, а програли лише по «хантею» (голосуванням суддів) місцевим дівчатам.

Бронзу здобув 15-річний Різван Талібов серед кадетів до 57 кг.

Вже цієї суботи команда «Максимум» повним складом візьме участь у чемпіонаті Чернівецької області, а 21 квітня у приміщенні ФОК «Олімпія» відбудеться щорічний міжнародний турнір «Chernivtsi Open».

Leave A Reply

Your email address will not be published.