Фото: «Спортивна зима 2013» для буковинців виявилась «бронзовою»

1

Останнього дня зими у туристичному комплексі «Сонячна долина» завершилися змагання за програмою Всеукраїнського фестивалю «Спортивна зима», який традиційно проводить ВЦ ФЗН «Спорт для всіх».

 

Заключним видом став гірськолижний спорт (слалом), в якому буковинський квартет посів 2 місце після Дружківки Донецької області.

Увечері того ж дня, 28.02.13, у ресторані комплексу  відбулася церемонія нагородження. Спершу заступник директора Всеукраїнського центру ФЗН «Спорт для всіх» Тетяна Лучок вручила пам’ятні призи, медалі та дипломи за участь, а потім свої нагороди і презенти отримали й призери. Команда Чернівецької області після двох поспіль перемог у попередніх фестивалях «Спортивна зима» цього разу за сумою трьох видів програми (сноутюбінг, боулінг і гірськолижний слалом) вибороли «бронзу». Честь Буковини, нагадаємо, захищали учні 7 класу чернівецької гімназії №4 (Іван Семенюк та Дмитро Візітеу) та учениці 7 класу ЗНЗ с. Бояни Новоселицького району Юлія Тома та Віола Гиза.

У «Спортивній зимі 2013» взяли участь 13 команд: Чернівецька, Донецька, Житомирська, Тернопільська, Дніпропетровська, Закарпатська, Луганська, Одеська області, м. Київ, Дружківка Донецької обл.

Від імені Всеукраїнського центру «Спорт для всіх» Тетяна Лучок та Петро Городецький подякували учасникам та представникам команд за те, що завітали на «Спортивну зиму» і, таким чином, підтримали цей проект, спрямований на популяризацію зимового активного відпочинку та здорового способу життя. Окремі слова вдячності висловили власнику комплексу «Сонячна долина» Івану Семенюку та всім працівникам – за теплий прийом. Гості з інших областей в унісон зазначали, що у «Сонячній долині» їм дуже сподобалось і що цей проект («Спортивна зима») є дуже вдалим і корисним. Особливо переповнювали позитивні емоції представників регіонів, які вперше взяли участь у «Спортивній зимі». Вони висловили впевненість у тому, що ще не раз повернуться сюди.

Нагадаємо, що у змаганнях за програмою «Спортивної зими» беруть участь юнаки та дівчата 5-9 класів.

Після нагородження та вечері для діток організували дискотеку.

 

Призери «Спортивної зими 2013»

1. Донецьк (Олена Миронова, Марія Ленченко, Юрій Городов, Ялін Кортецький)

2. Дружківка Донецької області (Олександр Точкін, Едуард Сироватський, Єлізавета Мілянчик, Христина Богатирьова.

3. Чернівецька обл. (Іван Семенюк, Дмитро Візітеу, Юлія Тома, Віола Гиза)

***

Увага! Ця фотогалерея буде доповнюватися (у т.ч. змагальними фотографіями від Петра Городецького)

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

28.02.13. "Спортивна зима" у "Сонячній долині", нагородження (SportBuk.com)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.