За поцілунок на лижах закохані 14 лютого безкоштовно кататимуться у «Сонячній долині»

2

Незвична «лижна забава» відбудеться 14.02.13 у рамках святкування Дня закоханих у туристичному комплексі «Сонячна долина» (с. Бояни Новоселицького району), де закохані будуть «змагатися» у поцілунках на лижах.

 

Організатором цих незвичних змагань виступив обласний центр «Спорт для всіх», чию ініціативу підтримав комплекс «Сонячна долина».

Усі закохані пари, які візьмуть участь і цих «лижних забавах» (і заявляться попередньо, тобто або «відмітяться» у коментарях нижче, або цю ж інформацію про готовність взяти участь у заході та короткі відомості про себе з контактним телефоном відправлять на email: <sportbuk@gmail.com>), отримають у подарунок від комплексу «Сонячна долина» годину безкоштовного катання. А три пари, які найвдаліше поєднають поцілунок і короткий гірськолижний спуск, отримають ще й медалі від облцентру «Спорт для всіх». Крім цього, увага (!), переможці отримають сертифікат на 2-х на безкоштовне катання на 1 день + вечір, за 2 місце – сертифікат на 2-х на безкоштовне катання на 1 день і за 3 місце – сертифікат на 2-х на безкоштовне катання на 3 години.

Початок запланований на 14:00. Учасникам необхідно бути у «Сонячній долині» не пізніше 13:30.

Отже, оформляйте «попередню заявку» і зустріньте День закоханих приємно, цікаво і незвично! Діліться інформацією про ці «лижні забави» із закоханими друзями і знайомими – разом буде ще веселіше!;)

***

Відео: «Лижні забави» та «Веселі старти» (Мигово Вижницького району)

Фото: На Буковині чоловіки змагалися на лижах і… з жінками на руках

2 Comments
  1. Андрій says

    я хочу прийняти і впарі виграти!

    1. Удачі! Ну, виграють всі учасники! Бо участь – це вже виграш, тобто це означає, що є з ким проводити час і з ким цілуватися:) Плюс година безкоштовного катання – хороший бонус;) А призери отримають ще більше презентів і позитивних емоцій;)

Leave A Reply

Your email address will not be published.