Фото: КРУ «святково покарало» обласну державну адміністрацію

0

У суботу, 26.01.13, у спортзалі педагогічного коледжу ЧНУ відбувся товариський матч з міні-футболу, присвячений 20-річчю утворення контрольно-ревізійного управління.

 

На майданчик вийшли «старі» міні-футбольні друзі-суперники – команди обласної державної адміністрації на чолі з начальником «молодіжного» управління Департаменту освіти і науки ОДА та обласного управління КРУ на чолі з першим заступником начальника Ігорем Богатирцем, який, до речі, свого часу захищав футбольні кольори і крайової влади.

Попри «святково-ювілейний» характер зустрічі, дружнім «договорняком», як кажуть, навіть не пахло. М’ячем більше володіли представники ОДА, а ось влучнішими були працівники КРУ, які повели у рахунку 2:0. Проте до перерви ОДА один м’яч відіграла, а в дебюті другого тайму відновила рівновагу. Але ближче до фінального свистка «крушники» забили курйозний гол з кутового і знову вийшли вперед. Щоправда, незабаром заступник начальника управління агропромислового комплексу Володимир Рябий знову зрівняв рахунок. Здавалося, матч «докотиться» до нічиєї. Проте доля усміхнулася ювілярам – Віталій Якубенко, який у першому таймі забив красень-гол ударом зльоту у ближню «дев’ятку», цього разу скористався необачним виходом з воріт другого вже голкіпера ОДА і головою переправив м’яча «парашутом» у сітку майже з центра поля. На останніх секундах ОДА створила ще один супер момент, але завершальний удар прийшовся у стража воріт, який вчасно вискочив назустріч нападаючому. Отож, вітаємо КРУ зі святом і заслуженою футбольною перемогою (4:3)!

Інформаційна підтримка – сторінка ОЦ ФЗН «Спорт для всіх» на SportBuk.com.

Фото: Юрій Мазурашу

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

26.01.13. Міні-футбол. Товариський матч. КРУ – ОДА – 4:3 (SportBuk.com)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.