У неділю в чернівецькому манежі всім дітям роздаватимуть подарунки

3

Уперше у Чернівцях відбудуться офіційні змагання з міні-орієнтування, які реально доступні практично для будь-яких вікових категорій.

 

Відкриті змагання з міні-орієнтування на призи Святого Миколая заплановані на неділю, 23.12.12, у легкоатлетичному манежі по вул. Головній (навпроти готелю «Київ»). Співорганізатори – СК «Оріон», обласний центр ФЗН «Спорт для всіх» та ОЦТКЕУМ.

Вікові групи: до 11-ти, 12-14 років, 16-18 років та ветерани, еліта.

Реєстрація учасників – о 12:00.

Дистанції – від 3-х до 5-ти хвилин. І доступні навіть для людей, які ніколи не займалися спортивним орієнтуванням.

Увага! Усі учасники, які зареєструються попередньо (!), отримають на фініші презенти. А у групах до 14-ти років – ще й солодкі подарунки від Святого Миколая.

Попередня реєстрація за телефоном: 050 5196502 або e-mail: sportbuk@gmail.com

(необхідно повідомити прізвище ім’я, вік і контактний телефон)

Як зазначив ініціатор проведення названих змагань – майстер спорту зі спортивного орієнтування Олександр Палагнюк, міні-орієнтування є таким собі зимовим різновидом спортивного орієнтування: «Взимку, особливо коли така погода, як тепер, класичним орієнтуванням займатися складно, тому з’явилося міні-орієнтування, яке набуває все більшої популярності за кордоном. Змагання з міні-орієнтування проводять у великих торгових, спортивних комплексах, в Туреччині, приміром, – на історичному «Золотому ринку». Ми би теж хотіли провести такі змагання, скажімо, у ЦР «Панорама». Поки що ми проводили тренувальні змагання у ЗОШ №6 та у ліцеї №4. Це дуже прості і доступні змагання для будь-яких вікових категорій. Головне не поспішати і уважно рухатися по дистанції. За мінімальний час і з мінімальними зусиллями легко перевіряєш себе в орієнтуванні. Чекаємо у неділю всіх бажаючих. Упевнені, вам сподобається!»

***

3 Comments
  1. Міша says

    Класна штука! Подзвонимо, прийдемо і візьмемо участь! А подарунки точно всім будуть?:)

  2. злий Джо says

    Класно, які всі заслужені “ініціатори-співорганізатори”…
    А нічого що це вже четвертий подібний старт цього року?
    А “ініціатор” темний, як антрацит?

    1. Злим бути недобре:) Та й Джо в Україні теж, напевно, не дуже комфортно:) У дусі Вашого коментаря я мав би теж підписатися якимось лівим ніком і відповісти, напевно, приблизно так: “які всі заслужені “коментатори”… А нічого, що замість критиканства можна було написати, коли і де відбулися попередні три подібні старти, а також хто головний ініціатор і організатор таких змагань?”:) Запевняю Вам, Олександр не африканець (темний), а світлий і позитивний чоловік. І саме він звернувся з цією ініціативорю, тому для нас він – ініціатор. Вибачайте, я не ставив за мету вивчати історію ініціативи:) Зрештою, будь-що можна уточняти в робочому порядку, не влаштовуючи істерик;) Конструктивність значно краще сприймається, ніж скандальність;) Та й спілкування “з кущів” якось не дуже позитивно сприймається… Ви чомусь навіть свою електронку, яку відвідувачі не бачать, не вказали…

Leave A Reply

Your email address will not be published.