Фото: Мотовилін підкорив Прем’єр-лігу карате в Австрії

0

Лідер буковинського карате Євген Мотовилін став призером фінального етапу престижної Прем’єр-ліги карате у Зальцбургу (Австрія).

 

Турніри «Karate1 Premier League 2012» проводяться Всесвітньою федерацією карате (WKF).

У фінальних змаганнях, які відбулися 8-9.12.12 в австрійському Зальцбургу, взяли участь 280 атлетів з 37 країн. Серед них – представник Чернівців Мотовилін Євген (тренер – Білоскурський Руслан) у ваговій категорії понад 84 кг. Після невдалого виступу на чемпіонаті світу в Парижі (де Мотовилін поступився чемпіону Бразилії) для Євгена вкрай важливо було реабілітуватися на міжнародній арені та продемонструвати хороший результат.

В першому колі суперником його суперником був етнічний чорногорець, а сьогодні представник Люксебургу –  Саботіч Елмін. У Саботіча Мотовилін перемагав на USA Open 2012. Знову перемога – 3:0. Наступне коло – перемога над господарем турніру, австрійцем Палакічем Аленом з рахунком 6:3. У півфіналі Євгена очікував представник Німеччини, переможець Світових ігор, чемпіон чотирьох останніх чемпіонатів Європи та лідер світового рейтингу у важкій ваговій категорії Хорне Джонатан. З Хорном Мотовилін зустрічався на юніорському чемпіонаті світу 2007 року в Стамбулі, де Євген пройшов німця і став віце-чемпіоном, а Хорн – бронзовим медалістом. Цього разу – перемога Джонатана 7:2. Відповідно, у «бронзовому» фіналі зустрілися чемпіони України та Естонії. Менгел Лаурі в 2012 році вже піднімався на п’єдестал «Karate1 Premier League»  на етапі в Нідерландах, де він був другим. Вдало вибрана тактика поєдинку дозволила Євгену вирвати «суху» перемогу 3:0 і отримати омріяну медаль «Karate1 Premier League 2012».

Це був завершальний турнір року для кращого каратиста Буковини 2012 року, а попереду – новий цикл підготовки, завершенням якого буде чемпіонат Європи, що в травні стартуватиме в Будапешті.

Уся статистика доступна тут:

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

121209. Прем’єр-ліга карате в Австрії, Євген Мотовилін

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.