Міні-футбол: Дива у Відкритому Чемпіонаті Чернівців

0

Чотири м’ячі за 5 хвилин забили у другому матчі ігрового дня (8.12.12) Відкритого Чемпіонату Чернівців з міні-футболу.

 

«Чудей» до 30 хв. вигравав 2:0 у ФК «Бояни» і примудрився у проміжку до 35-ої хвилини пропустити 4 м’ячі…

Центральним можна назвати матч «Динамо-Мангер» – «Сокіл». Перед його початком автор цих рядків мав необережність пожартувати щодо перспектив «договорняка», адже зустрічалися дві «правоохоронні» команди (хоча реальних правоохоронців грало не так вже й багато). Це справді був просто жарт. Але хто би міг подумати, що реальна ситуація на майданчику виявиться настільки протилежною цьому невдалому жарту…

З перших хвилин гра була дуже жорсткою. Крім численних порушень, гравці нерідко вдавалися, на жаль, і до словесних некоректностей по відношенню до суперників. Особливо цим «грішили» представники «Динамо-Мангер». Арбітри трохи «жаліли» порушників правил гри та футбольної етики. Можливо, хвилювалися, що до кінця матчу не буде кому грати взагалі, якщо суворо карати картками за всі порушення правил та дисципліни на майданчику:) Персонально вдячним суддям має бути Сергій Куприч, який, маючи в пасиві «гірчичника», грубо ззаду «в’їхав» ліктем в спину Сорочану, який вистрибував на верхову передачу. Той же Куприч обмінювався «люб’язностями» з… партнером по команді Валерієм Блажком (Валерій, нагадаємо, виступав у складі студентської збірної України на Всесвітній Універсіаді, де був вилучений у матчі з Бразилією «за неспортивну поведінку», хоча партнери по збірній тоді зазначили, що судді помилилися в тій ситуації).

Символічно, що саме студентський збірник України і нещодавній гравець «Буковини» Валерій Блажко відкрив рахунок у зустрічі – потужним «пострілом» у верхній кут воріт. Інший учасник Всесвітньої Універсіади (і навіть чемпіон-2009!) Юрій Кисилиця неодноразово рятував динамівську команду на останньому рубежі. Але закінчувався матч вже практично у сутінках, що теж могло впливати на воротарську надійність. Принаймні, саме під завісу зустрічі Кисилиця двічі пропустив. І якщо після результативного удару Вадима Топорівського «Сокіл» святкував так, ніби вже пробився до фіналу:), то переможний м’яч на останніх секундах був більше курйозним і, схоже, просто шокував самих «соколів» (приємно, звісно). Після удару-прострілу Сорочана м’яч зачепив Кисилицю і, змінивши «повзворотну» траекторію влетів у «дев’ятку»…

Між цими голами мав місце ще один інцидент. Суперечка між Блажком і Купричем увінчалась тим, що Валерій побіг до Сергія… битися. Партнери по команді їх розборонили. Після фінального свистка вони, відійшовши від ігрових емоцій, помирилися. Проте такі «синдроми» мали би насторожити і керівництво команди, і самих футболістів…

Повертаючись до результату, варто зазначити, що справедливішою була би, напевно, все-таки нічия. Можливо, футбольний Бог просто вирішив цією поразкою покарати «динамівців» за некоректність під час гри?.. Як би там не було, команда «Динамо-Мангер», яка за складом є одним з фаворитів турніру, поки що має дві поразки у двох матчах і мусить йти надалі з мінімальними очковими втратами, аби увійти до трійки, яка виходитиме з групи.

 

«Джисус-Тім» – «Дрім-Тім» – 3:7 (Олександр Гуцуляк, 31, Олександр Гуцул, 36, 37 – Микола Курик, 2, 32, Ігор Магурчак, 7, Володимир Павлов, 14, Андрій Мотовилець, 16, 38, Євген Пантелюк, 34)

Джисус-Тім: Юрій Мельник, Олександр Гуцуляк, Олександр Гуцул, Валентин Величко, Іван Думітрюк, Андрій Ковальчук, Олег Фуштей, Микола Бобик, Степан Волощук, Теймураз Кобелія.

Дрім-Тім: Віталій Онуляк, Іван Павлюк, Микола Курик, Руслан Кувіла, Ігор Магурчак, Анатолій Максимчук, Мирослав Стецюк, Володимир Павлов, Євген Пантелейчук, Сергій Мандрик, Андрій Мотовилець, Михайло Подорару, Олександр Омаров.

Судді: Олександр Плахов, Валерій Шпирко.

«Динамо-Мангер» – «Сокіл» – 1:2 (Валерій Блажко, 22 – Вадим Топорівський, 36, Віталій Сорочан, 39)

Динамо-Мангер: Юрій Кисилиця, Сергій Куприч, Ринат Умаров, Вадим Пислар, Валерій Блажко, Олександр Тодорович, Іван Антонюк, Андрій Гордей.

Сокіл: Олександр Шутак, Віталій Сорочан, Віктор Сорочан, Артем Кожокар, Андрій Ротар, Дмитро Дучак, Сергій Вишняк, Петро Федірчик, Богдан Рудой, Вадим Топорівський.

Попередження: Сергій Куприч (13), Ринат Умаров (23), Вадим Пислар (28) – Петро Федірчик (13).

***

II тур 08.12.(субота)  Група «А»

08.12            8.00 «Дружба» – ФК «Неполоківці» – 4:2

08.12   8.50 ФК «Чудей» – ФК «Бояни» – 3:4

II тур 08.12 (субота)  Група «Е»

08.12            9.40 ФК «Берда» – «Гарт» – 6:2

08.12            10.30 «Мувон» – ПАТЕК «Обленерго» – 0:3

08.12            11.20 ФК «Рокитне» – «Форвард» – 1:5

08.12            12.10 «Урожай» – «УБОЗ-Даяна» –  1:9

II тур 08.12.(субота)  Група «Д»

08.12            13.00 «Врестлер-Бойз» – «Рошен-Гол» – 2:6

08.12            13.50 «Карпати» – «Маяк-1» – 4:2

08.12            14.40 «Джисус-Тім» – «Дрім-Тім» – 3:7

08.12            15.30 «Динамо-Мангер» – «Сокіл» – 1:2

***

Усі результати, турнірні таблиці та календар можна подивитися тут:

Фото можна подивитися тут:

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.