Хокей: «Чернівецькі пінгвіни» прагнуть реабілітуватися за стартове фіаско

0

Другий матч Регіональної хокейної ліги «Чернівецькі пінгвіни» зіграють у неділю, 9.12.12, на «Льодовому майданчику» проти хмельницького «Легіону».

 

Початок матчу – о 10:00. Нагадуємо, що школярі молодших та середніх класів, які готові організовано групою

Віталій Соловйов ще нещодавно грав за "Чернівецьких пінгвінів"

завітати на хокей, аби активно підтримувати чернівецьку команду, після гри отримають можливість безкоштовно покататися на «Льодовому майданчику» (за умов відповідного попереднього погодження, заявку на колективне відвідування хокею можна залишити тут в коментарях або відправити на sportbuk@gmail.com).

 

У стартовому поєдинку РХЛ «Чернівецькі пінгвіни» приймали вдома команду з Коломиї, за яку, до речі, грають і нещодавні «пінгвіни».

Пропонуємо до вашої уваги звіт про матч від Альберта Комарі.

От і стартував новий сезон в Регіональній хокейній лізі. «Чернівецькі пінгвіни» провели перший матч чемпіонату вдома, приймаючи на арені «Льодового майданчика» сусідів – «Коломийських вовків». На жаль, старт буковинської хокейної дружини в сезоні 2012-2013 виявився невдалим. Протягом фактично усього поєдинку, вже з 3 хвилини, чернівчани поступалися в рахунку і лише двічі їм вдалося (та й то ненадовго) зрівняти його.

Перший період розпочався жваво, а для господарів – катастрофічно. На 3, 4 та 5 хвилинах «Вовки» тричі розписалися у воротах «Пінгвінів», а решту часу вдало утримували рахунок. Навіть тричі, наприкінці періоду, маючи чисельну перевагу, скористатися  нею господарі не змогли.

У другому періоді вже чернівчани диктували свої умови, захопивши ініціативу в матчі. Після обміну взяттями воріт на початку періоду вони згодом закинули у сітку «Вовків» три шайби і зрівняли рахунок, та все ж таки гості примудрилися піти на останню перерву з перевагою в одну шайбу, чим, звичайно, засмутили чернівецьких уболівальників.

Здавалося б, після того, як Ухін вдруге в матчі зрівняв рахунок, все мало змінитися і «Пінгвіни» мусили взяти верх над сміливими гостями, та сталося все з точністю до навпаки. Прикарпатці відповіли на це шайбами Лесіва, Волжанінова та Волошнікова і навіть те, що Карапчевському вдалося зробити хет-трік, не змінило ходу поєдинку. Два поспіль взяття воріт від Соловйова – і є перша поразка «Чернівецьких пінгвінів» у новому сезоні. Поразка не тільки за рахунком, а й за грою.

Звичайно, програвати вдома неприємно вдвічи і лишається сподіватися на те, що жовто-чорні зроблять відповідні висновки з цієї поразки і вже наступного матчу зможуть реабілітуватися перед своїми шанувальниками.

 

Альберт Комарі,

спеціально для сторінки «Льодового майданчика»

на SportBuk.com

 

 

«Чернівецькі пінгвіни» – «Коломийські вовки» – 6:10 (0:3, 4:2, 2:5)

25 листопада. Чернівці. «Льодовий майданчик»

І період: Волжанінов (0:1), Волжанінов (0:2), Лесів (0:3)

ІІ період: Кірєєв (1:3), Волжанінов (1:4), Карапчевський (2:4), Карапчевський (3:4), Терида (4:4), Лесів (4:5)

ІІІ період: Ухін (5:5), Лесів (5:6), Волжанінов (5:7), Волошніков (5:8), Карапчевський (6:8), Соловйов (6:9), Соловйов (6:10)

Leave A Reply

Your email address will not be published.