Карате: Інструктор WSKF Касуя присвоїв буковинцям чорний пояс

0

Знаний японський шеф-інструктор Всесвітньої федерації карате (WSKF) Хітоші Касуя на міжнародному семінарі у Дніпропетровську вручив декільком буковинцям чорні пояса.

Майже у кожного маленького хлопчика є мрія мати чорний пояс з карате. Минулої суботи така мрія

Вихованці СК «Максимум» та сенсей Хітоші Касуя (9 дан, Японія)

здійснилась для декількох буковинських каратистів.

Адже 16-17 листопада у Дніпропетровську відбувся міжнародний учбовий семінар з карате під керівництвом шеф – інструктора Всесвітньої федерації,  7 разового чемпіона світу Хітоші Касуя (9 дан, Японія). Взяти участь у майстер-класі в одного з найавторитетніших майстрів з’їхались спортсмени з усіх куточків України – Києва, Львова, Червонограда, Луганська, Донецька, Дніпропетровська, Сімферополя та Чернівців.

 

Єдиними представниками Буковини, які відвідали семінар, стали вихованці Павла Шестакова – Микола Георгіян, Ольга Пуканова, Міхаела Вікован та Олег Горобець (усі СК «Максимум»), а також вихованець Вадима Задорожного – Тадей Угрин (клуб «До-сін-тай»).

 

– За програмою, усі учасники семінару проходять три 2-х годинні тренування у сенсея Касуя, а наступного дня складають екзамен – розповідає Павло Шестаков. У програму на чорний пояс (І дан)  входить куміте (спаринги), ката (формальний комплекс) та кіхон (базова техніка). Усі, хто здав на чорний пояс тренуються по 8-10 років, є кандидатами у майстри спорту, а тому повністю відповідають цьому рівню.

 

За результатами екзамену, японський майстер присвоїв чорні пояса Миколі Георгіяну, Ользі Пукановій, Міхаелі Вікован і Тадею Угрину і традиційно відмітив дуже високий рівень підготовки буковинців.

 

По закінченню атестації усі чорні пояса отримали сертифікат Всесвітньої федерації карате (WSKF), який визнається у всьому світі.

Leave A Reply

Your email address will not be published.