Фото: У Чернівцях провели «олімпійські» лижні гонки без снігу

1

Репетицією зимової Олімпіади-2022, за право прийняти яку бореться Україна, назвали жартома змагання на «кімнатних» лижах серед чернівецьких дошкільнят.

Фото: Георгій Мазурашу

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

23.11.12. Веселі старти “Ми – олімпійці” у ДНЗ №43 м. Чернівці (SportBuk.com)

***

Фото:  Людмила Яцишина, вихователь ДНЗ №43

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

23.11.12. Веселі старти “Ми – олімпійці” у ДНЗ №43 м. Чернівці (Фото: Людмила Яцишина)

***

Веселі старти під назвою «Ми – олімпійці» відбулися у п’ятницю, 23.11.12, у чернівецькому ДНЗ №43 з ініціативи активіста обласного відділення НОК України і заступника голови обласного відділення Олімпійської академії України Ярослава Галана. Співорганізаторами спортивного свята стали обласний центр «Спорт для всіх», спортклуб «Гешко» та, звісно, дирекція дошкільного навчального закладу. А почесним гостем заходу стала учасниця І Юнацької Олімпіади-2010 та Олімпійських ігор 2012 р. Лідія Січенікова.

Цікаву змагальну програму для діток підготувала інструктор з фізичної культури ДНЗ №43 Ірина Паладян. Серед веселих естафет були і змагання на «кімнатних» лижах, в контексті яких згадали і перспективи України прийняти «білу» Олімпіаду-2022.

Веселі старти чередувалися з показовими виступами інших вихованців закладу. Останні, до слова, розділившись на дві команди, теж стали учасниками великої естафети. Тобто у змаганнях взяли участь всі присутні дітки. І всі отримали презенти від обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» (у т.ч. з адресами місцевих спортивних шкіл), які вручала, звісно ж, титулована лучниця Лідія Січенікова, а також імпровізовані медальки з рук Ярослава Галана.

Лідія Січенікова, яка у 2012 р. представляла і СК «Гешко», презентувала футболки від клубу завідуючій ДНЗ №43 Ганні Катеринюк та інструктору з фізкультури Ірині Паладян. До футболок додали і Подяки від облцентру «Спорт для всіх».

Ярослав Галан також передав садочку м’ячі та літературу від обласного відділення НОК України.

***

1 Comment
  1. Александер says

    I was reading an article and was impress with a job you are doing.  Did  Людмила Яцишина, вихователь ДНЗ №43 is a girl whom I knew in the city, her name was Slava Яцишина? Are you her daughter? she work on Trembita factory in 1975 and never be a able to locate her nor her phone.
    thank you and good luck in what you doing. 
    if you can respond, i appreciate.

Leave A Reply

Your email address will not be published.