Футзал: «Меркурій» розпочинає сезон домашнім матчем

0

У суботу, 3.11.12, у першому матчі нового сезону чернівецький «Меркурій» у ФОК «Олімпія» приймає «Аперкот» (Ковель).

 

Початок зустрічі – о 13:00.

«Меркурій», попри здобуті минулого сезону золоті нагороди у першій лізі, продовжує виступати у другому вітчизняному дивізіоні. Здобутим правом виступати «підвищитися у класі» чернівчани, як зазначив президент клубу Сергій Гринюк, поки що не можуть скористатися через недостатнє фінансування.

Наразі головним партнером «Меркурія» залишається ТОВ «ГріКо». Підтримку з боку міської влади, нагадаємо, команді під час нагородження гарантував секретар міської ради Віталій Михайлішин.

Оскільки виступати доводиться в «економ-режимі», «Меркурію» довелося розпрощатися з низкою гравців, які допомогли вибороти першолігове «золото». Зате залишився місцевий кістяк команди – Сергій Янчик, Віталій Ткачук, Сергій Рибак, Віталій Гончар, Олександр Маковійчук, Сергій Париський. І, звичайно, наставник Віктор Мглинець.

Доукомплектувався «Меркурій» місцевими виконавцями, серед яких є і доволі відомі. Зокрема, Михайло Рябий, який свого часу був на перших ролях у друголіговій «Буковині», Андрій Беженар, якого «сватали» до футбольних команд майстрів, Олексій Бакалярик.

На тренуваннях новачки не лише дають бій «старожилам» команди, а часом і переграють їх у двохсторонніх іграх. Так що колектив підібрався непоганий і завдання перед ним стоять традиційно високі.

Немаловажною, звісно, є і підтримка з боку вболівальників, на яку «Меркурій» сподівається і наступної суботи. Вхід – вільний. Вболіваймо разом!

Календар ігор буде доданий пізніше.

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.