Фото: Турнір з армспорту в клубі «Атлант» (Чернівці)

0

У четвер, 20.09.12, у чернівецькому клубі «Атлант» відбувся турнір з армспорту за місцем проживання населення «День боротьби».

 

Змагання організували обласна федерація армспорту (президент – Маріус Байка) та обласний центр ФЗН «Спорт

Маріус Байка і Юрій Пелепко

для всіх». Маріус Байка, який тренує у першому в Чернівцях спеціалізованому залі армспорту (Парковий проїзд, 10), й сам взяв участь у турнірі. І виборов у категорії понад 80 кг і на праву, і на ліву руку. Хоча перемога далася йому дуже непросто – Михайло Воробець дав справжній бій своєму наставнику і на попередньому етапі, і у фіналі. Зрозуміло, що друге місце посів саме Михайло Воробець. Третій – Юрій Пелепко, який також, як кажуть, попсував нерви фавориту. На ліву руку трійка призерів розташувалась точно в такому ж порядку.

У категорії до 80 кг (права рука) перші три позиції вибороли Іван Ревуцький, Богдан Савич та Павло Бурла. На ліву руку у призовій трійці сталася лише одна зміна – Павла Бурлу на третій позиції замінив Роман Попович.

Цього разу учасники змагалися, як кажуть, «на інтерес». Але вже найближчим часом організатори планують провести аналогічний турнір вже з нагородною атрибутикою. Коли саме він відбудеться, – дізнаєтесь з нашого порталу (стежте за анонсами).

Принагідно, нагадуємо, що всі бажаючі можуть займатися армспортом у спеціалізованому залі «Атлант» (Парковий проїзд, 10). Тел. для довідок: (066) 931-78-13 (Маріус).

 

Фото: Георгій Мазурашу

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

20.09.12. Турнір з армспорту в клубі “Атлант” (SportBuk.com)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.