«Панорама» запрошує на командний турнір з боулінгу!

0

З 1 по 8 вересня 2012 р. у боулінг-клубі Центру розваг «Панорама-Чернівці» відбудеться відкритий командний турнір з боулінгу «Максимусова четвірка». Запрошуються всі охочі!

 

До вашої уваги регламент змагань.

 

РЕГЛАМЕНТ

турніру «МАКСИМУСОВА ЧЕТВІРКА2012»

 

1. Мета турніру.

Популяризація, розвиток і поширення боулінгу, як виду спорту та різновиду активного відпочинку.

 

2. Час та місце проведення турніру.

Турнір буде проводитись в приміщенні Боулінг Клубу «МАКСИМУС»:

І тур –  рейтингові заліки, з 1 по 6 вересня 2012 року щоденно о 15 год. 00 хв.

ІІ тур — півфінал, ігри між 8 кращими командами, допущеними за результатами рейтингових змагань, визначаються чотири команди-фіналісти.

7 вересня 2012 року о 15 год. 00 хв.

ІІІ тур ФІНАЛ, дві фінальні гри між чотирма командами-фіналістами, за результатами яких будуть визначені переможці та призери турніру 8 вересня 2012 року.

 

3. Учасники турніру.

До участі в турнірних змаганнях запрошуються сформовані команди , які складаються з чотирьох гравців , плюс один запасний гравець ( за бажанням команди ), які приймають умови та регламент даного турніру та погоджуються приймати участь в змаганні.

Команда має право обирати  та зареєструвати собі назву, яка не суперечить правилам моралі , етики та чинного законодавства України.

 

4. Реєстрація команд та формування призового фонду.

Сформовані команди, або представник команди (капітан), звертається до операторів-касирів боулінгу на «ресепшн» Боулінг Клубу «МАКСИМУС», або безпосередньо до членів суддівської колегії турніру, роблять вступний внесок в розмірі 200 грн. за команду та реєструють команду для участі в турнірі не пізніше 17 год. 00 хв. 5 вересня 2012 року.

Призовий фонд формується із реєстраційних внесків та складає 50% від загальної суми, зібраної при реєстрації команд.

Сума призового фонду буде розділена між командою-переможцем та командами-призерами наступним чином:

І місце 50% від ПФ + два призових сертифікати на право безкоштовної гри в боулінг.

ІІ місце30% від ПФ + один призовий сертифікат.

ІІІ місце20 % від ПФ + один призовий сертифікат.

ІV місцевтішний приз від адміністрації БК «МАКСИМУС».

 

  1. 4. Загальні положення.

Формат турніру – командний, вільний. Кількість команд учасників – необмежена. Кількість гравців в команді – чотири плюс один запасний (за бажанням команди).

До участі в турнірі допускаються команди, які визнають правила гри в боулінг, затверджені УФСБ та міжнародною федерацією спортивного боулінгу, які погоджуються з вимогами «Регламенту турніру» та вчасно зареєструвались.

Один тур складається з чотирьох повноцінних ігор, по десять фреймів.

Команди можуть обирати та реєструвати звучні назви, які не суперечать нормам етики, моралі та чинного законодавства України.

Команди несуть відповідальність за неетичну поведінку членів команди та їх вболівальників.

Команда має можливість скористатись правом заміни лише один раз протягом одного туру, крім фінального, відповідно до правил заміни, описаних нижче.

У фінальному турі заміни не проводяться.

У разі виникнення потреби заміни гравця, капітан команди подає письмове звернення до суддівської колегії та після закінчення 10-го фрейму поточної гри в присутності судді проводиться заміна. У випадку нездужання гравців дозволяється проведення позапланової заміни, з дозволу судді та відповідно до регламенту .

Команда має право замовлення, не пізніше ніж за добу до гри, індивідуального замащування доріжки, з додатковою оплатою цієї послуги в розмірі 25 грн., які не входять до ПФ.

Всі скарги, претензії, зауваження, звернення приймаються суддівською колегією, розглядаються , приймаються рішення та оголошуються.

У разі бажання команди переграти одну (не більше) з найгірших ігор (за рішенням команди), команда сплачує 100 грн., які зараховуються до ПФ. Результат гри, яка була переграна – являється остаточним і не підлягає корегуванню.

Під час проведення турніру ПАЛІННЯ в зоні відпочинку, зоні проведення турніру ЗАБОРОНЕНО, за порушення команда-порушник штрафується мінус 50 очок.

У разі виникнення несправностей, які призвели до зупинки обладнання більше ніж на 5 хвилин, команда переводиться на найближчу вільну лінію із збереженням рахунку.

Удар по «граблям» штрафується, крім компенсаційної сплати клубу, штрафними балами (мінус 50 очок).

У разі відмови з будь-яких причин команди від участі в турнірі після реєстрації зараховується нульовий результат, а вступний внесок не повертається і зараховується цілком до ПФ.

Нагородження команди переможця та команд-призерів відбудуться одразу після закінчення останньої фінальної гри. Нагородження проводитимуться головою суддівської колегії.

 

  1. 5. Нарахування очок та підведення підсумків.

Фіксація та поточний підрахунок очок веде суддівська колегія.

Після кожної гри, з чотирьох, заноситься результат в протокол турніру, який веде особисто голова суддівської колегії.

Якщо командою з якихось причин не було зафіксовано результати гри, гра фіксується, як відіграна з нульовим результатом, який вноситься до протоколу турніру.

Після закінчення останньої рейтингової гри визначається група із восьми команд півфіналістів, які будуть боротись за вихід до фіналу, про що капітани команд учасниць будуть сповіщені в телефонному режимі, на інформаційному стенді на «ресепшн» БК «МАКСИМУС» і на порталі SportBuk.com (сторінка ЦР «Панорама-Чернівці»)).

До фіналу виходять чотири команди, які будуть визначати між собою призові місця та переможця турніру.

Гандикап нараховується жінкам 10 очок за гру, дітям до 14 років – 20 очок за гру, спортсменам рейтингового класу міста Чернівці – мінус 10 очок за гру.

 

  1. 6. Інформаційне забезпечення .

Поточна інформація про хід турніру, фото та відео репортажі, буде розміщено на сторінці «Боулінг «МАКСИМУС»» в соціальній мережі «Facebook»(«Фейсбук»), на інформаційному стенді «ресепшн» БК «МАКСИМУС» і на порталі SportBuk.com. Інформація про участь команди в півфіналі, фіналі або зміни графіку гри надаватимуться капітану команди в телефонному режимі або учасники турніру зможуть отримати на «ресепшн» БК «МАКСИМУС».

 

  1. 7. Суддівська колегія.

Голова суддівської колегії :

Члени суддівської колегії:

Leave A Reply

Your email address will not be published.