Фото: Футбольний турнір у Чернівцях за участю гостей з Гани і Сомалі

0

Уперше в офіційному турнірі з футболу в Чернівцях взяли участь команди з Гани і Сомалі.

До футбольних «баталій», організованих 4.06.12 за місцем проживання населення обласним центром ФЗН «Спорт для всіх», міською федерацією футболу та ДЮСШ №1 на стадіоні останньої в парку ім. Т. Шевченка, долучилися дві команди, укомплектовані студентами Буковинського державного медичного університету з Гани та Сомалі.

Гості з Гани у півфіналі зіграли унічию 1:1 з вихованцями ДЮСШ «Буковина» 1996 р.н. (тренери – Володимир Воронюк, Віталій Куниця). Причому догравали ганійці у меншості – за некоректний вислів на адресу арбітра Олександр Плахов вилучив гравця з поля. Справа дійшла до серії пенальті, в якій фортуна була на боці буковинців – 4:2.

В іншому півфіналі сомалійці першими відкрили рахунок у поєдинку з «Дружбою» (тренер – Дмитро Гордей). Але юна буковинська команда, підсилена досвідченими Андрієм Гордеєм та Олександром Темерівським, незабаром відновила рівновагу, а потім і схилила шальки терезів на свій бік – 4:2.

У фіналі гострої боротьби не вийшло – скориставшись помилками суперників в обороні, «Дружба» доволі швидко відірвалася в рахунку, тож питання щодо переможця було зняте задовго до фінального свистка.

Третє місце виборола команда Гани.

Усі переможці та призери отримали медалі від обласного центру ФЗН «Спорт для всіх», які вручили заступник директора ДЮСШ №1 Євген Слободян та голова міської федерації футболу Сергій Задорожняк. Останній зазначив, що в турнірі перемогла «Дружба» і як команда, і як поняття.

 

Фото: Георгій Мазурашу

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***

4.06.12. Турнір з футболу "Дружба" (ДЮСШ-1, міська федерація футбол, "Спорт для всіх"), SportBuk.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.