Карате: Чернівецький клуб «Максимум» допоміг Україні тріумфувати в Німеччині

0

Вихованці чернівецького спортклубу «Максимум» здобули яскраву перемогу на престижному Міжнародному турнірі з карате «WW CUP-2012», що гостював на Заході Німеччини у місті Пудербах.

На цих представницьких змаганнях (правила WKF) участь взяли 54 команди з восьми країн – Німеччини, Франції, Люксембургу, Данії, Нідерландів, Бельгії, Росії та України, усього 700 учасників.

Павло Шстаков - у центрі

– Це найбільший турнір для нашої команди за останній рік, – розповідає Майстер спорту, тренер переможців Павло Шестаков. – «Максимум» – єдиний, хто представив Чернівецьку область на цих змаганнях і в складі 15 спортсменів здобув 16 медалей (5 золотих, 3 бронзові і 8 спрібних). Наша команда показала найвищий результат серед усіх українських клубів-учасників і в складі збірної України посіла перше загальнокомандне місце.

За результатами 15-річного Вадима Придолоба зі Сторожинця визнали одним з кращих спортсменів турніру. Він здобув дві золотих медалі в групі U16 -70 кг та U16 + 70 кг, а також друге місце посів у командному куміте U16 не програвши при цьому жодного поєдинку.

Дві золотих медалі здобула 16 річна Крістіна Борча в категорії U18 -53 кг та U18 -59 кг. «Озолотилися» в Німеччині також Олександр Табак, Ігор Шаповалов та Олексій Гоцуляк у командному ката U12.

– За крок до перемоги зупинився «Максимум» у командному куміте серед кадетів. За неї виступав Вадим Придолоб, Ростислав Семенов та Різван Талібов, – продовжує Павло Шестаков. Пробившись до фіналу з-поміж 9 команд, наші хлопці лише у вирішальному третьому спарингу поступились потужним бельгійцям. І таким чином «Максимум» святкував «срібло».

Сріблом в Німеччині відзначилась також команда з ката в  групі U10 (Олександр Мартинюк, Владислав Баласинович, Всеволод Боднар) та Ольга Пуканова в категорії куміте U21 + 60 кг.

З бронзовими нагородами в індивідуальних категоріях повернулись Діана Павлюк, Олексій Гоцуляк, Ростислав Семенов, Олександр Табак і найменший учасник команди, 7 річний Владислав Баласинович.

У підсумку Збірна України посіла перше загальнокомандне місце.

Фото надав СК «Максимум» для SportBuk.com

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.