Фото: Буковинці виграли Всеукраїнський фестиваль «Спортивна зима» у «Сонячній долині»

2

Удруге фінальні змагання Всеукраїнського фестивалю «Спортивна зима» гостюють (28.02-4.03.12) у комплексі «Сонячна долина» (с. Бояни Новоселицького району) і удруге місцева команда святкує перемогу.

Удруге фінальні змагання Всеукраїнського фестивалю «Спортивна зима» гостюють 28.02-4.03.12 у комплексі «Сонячна долина» (с. Бояни Новоселицького району) і удруге місцева команда святкує перемогу.

 

Найвищі нагороди у складі команди ЗНЗ с. Бояни, яка захищає честь області, здобули Іван Семенюк (17.05.2001 р.н., 6-Б клас), Дмитро Візітел (29.01.2000 р.н., 6-Б клас), Віра-Віолетта Семенюк і Марина Семенюк (обидві – 24.10.1996 р.н., 9-Б  клас) на чолі з вчителем фізичного виховання Михайлом Васильовичем Руссу.

Друге та третє підсумкові місця посіли гості з Донецької та Тернопільської областей. Хоча головне в таких заходах, звісно, не місце, а участь, яка приносить всім учасникам велике задоволення.

Усі призери, крім офіційних нагород від організатора – Всеукраїнського центру ФЗН «Спорт для всіх» – отримали також презенти від комплексу «Сонячна долина».

До програми «Спортивної зими», нагадаємо, увійшли змагання зі сноутюбінгу, боулінгу та гірськолижного спуску. Учасники «Спортивної зими» регулярно грали також у настільний теніс, але цей вид не був заліковим.

Деталі та фото будуть додані пізніше.

 

Фото: Петро Городецький

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

28.02-3.03.12. “Спортивна зима” у “Сонячній долині” (Фото: Петро Городецький)

***

Фото: Георгій Мазурашу

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (будуть доступні для перегляду пізніше)

***

Відео телеканалу «Чернівці» («Чернівецький репортер», 2.03.12), надане для розміщення на SportBuk.com

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО

***

На дистанції Марина Семенюк (Бояни). Фото: Петро Городецький

Leave A Reply

Your email address will not be published.