Міні-футбол: «Меркурій» забив 400-й гол у І лізі, а за перемогу «заплатив» кров’ю

0

«Лазарет» чернівецького «Меркурія», який лідирує у Західній зоні першолігової першості України з футзалу, 25.02.12 поповнився ще одним гравцем – з домашнього матчу проти команди «Київ-НПУ» Віталія Гончара забрала «Швидка допомога».

 

Епізод, який призвів до травми, стався у першому таймі, за рахунку 2:0 на користь господарів майданчику. Віталій Гончар у верховій боротьбі зіткнувся з суперником і розбив голову. Допомогою лікаря команди Валерія Чинчика справа не обійшлася – «Швидка допомога» завезла постраждалого до лікарні, аби зашити рану. Киянин, хоч і пролежав довше на майданчику, на щастя, обійшовся без серйозних травм і прдовжив гру. Декількома хвилинами перед цим травми зазнав Андрій Ткачук, у якого відібрали у підкаті м’яча «разом з ногою». До слова, арбітри у цьому епізоді порушення правил не зафіксували. Отримавши медичну допомогу, Андрій через декілька змін повернувся на майданчик.

Цікаво, що саме ці гравці найчастіше у дебюті звітної зустрічі загрожували воротам гостям. Зокрема, чотири рази близьким був до успіху Віталій Гончар, після небезпечних ударів якого або вдало діяв голкіпер киян, або м’яч пролітав у сантиметрах від цілі.

Але не йому, а Андрію Ткачуку судилося відкрити рахунок у матчі і стати автором ювілейного 400-го м’яча «Меркурія» у І лізі. Він же відкрив і лік 5-ій сотні.

Зазначимо також, що четвертий гол Віталій Ткачук забив на останніх секундах, вийшовши на майданчик у ролі п’ятого польового гравця.

13 тур

25.02.12

Одеса – Львівхолод (Львів) – 2:3

Меркурій (Чернівці) – Київ-НПУ – 4:0 (1:0 Андрій Ткачук, 2, 2:0 Андрій Ткачук, 5, 3:0 Сергій Янчик, 25, 4:0 Віталій Ткачук, 40)

Буран-Негабарит (Ковель) – Спортлідер (Хмельницький) – 5:4

Шанс-Авто (Ковель) – Візаж (Житомир) – 4:2

Турнірну таблицю і календар можна подивитися тут:

Фото можна переглянути тут:

Автор 400-го м'яча "Меркурія" у І лізі Андрій Ткачук ділиться враженнями від матчу з Сергієм Батюком (ТВА). Фото: Георгій Мазурашу

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.