Волейбол: «Будівельник» на «старий» Новий рік приймає «фаворитів»

2

У 7 турі Чемпіонату України з волейболу серед команд Суперліги чернівецький «Будівельник» 13-14 січня 2012 р. приймає вдома «Фаворит» (Лубни), який йде у турнірній таблиці на другому місці.

 

У п’ятницю матч рощпочнеться о 17:00, у суботу – о 12:00.

Попри песимістичні прогнози, «будівельники» після паузи в Чемпіонаті України повернулися у розташування команди. Хоча дехто прогнозував, що гравці, враховуючи заборгованість по заробітній платі, як кажуть, «розбіжуться»… Напевно, хлопці вірять в те, що крайова влада, яка нині патронує клуб, не залишить напризволяще дітище Василя Ватаманюка посеред сезону…

З турнірної точки зору наступні поєдинки є для «Будівельника» дуже важливими, адже у разі невдач реальних шансів на місце у першій четвірці  майже не залишиться.

Календар та турнірне становище можна подивитися тут:

2 Comments
  1. 1 says

    Прощальні матчі? 🙂 Чого ви мучаєте цю команду, всі вже знають що влада попіарилась трохи і не буде далі допомагати волейболу! Забудьте вже про суперлігу! І це правильно, яка суперліга, там німа ні одного грвця з нашої області! Крім Скорейка, який поїхав вже на заробітки. Треба було жіночу команду робити, хоч готують гравців у нас.

    1. Хто всі?:) Ви з команди, що так добре знаєте, як її мучають?:) А якщо серйозно, особисто я, на жаль, теж не впевнений, чи зможе команда дограти сезон… В період кризи дуже складно знаходити кошти… А щодо дівчат, так, у нас є своя готова команда. Ну, не Суперлігі, звісно, але…

Leave A Reply

Your email address will not be published.