Дворовий футбол: Кубок Цецино виграла команда «Роша-Ю»

1

У фіналі туніру з дворового футболу U-18 «Кубок Цецино», який відбувся 3-4.12.11 у Чернівцях на новому майданчику в мікрорайоні Роша, команда «Роша-Ю» здолала «Центер».

Перед початком вирішальної частини змагань учасники «медальних» матчів пристали на пропозицію організаторів і зібрали мусор з майданчика. До акції долучилися і представники ОЦ ФЗН «Спорт для всіх», і головний суддя – викладач фізвиховання Чернівецького транспортного коледжу Іван Остап’юк.

У поєдинку за 3 місце зійшлися «Цецино» і «Стріт». Напружена боротьба у першому таймі завершилася без забитих голів. У перерві «стрітівці», які у півфіналі поступилися по пенальті, почали тренувати удари «з точки». Але до них справа не дійшла – у дебюті другого тайму капітан «Цецино» Андрій Андрєєв ударом головою забив ефектний гол, який виявився єдиним. В одному з епізодів воротар і стійка завадили «Стріту» зрівняти рахунок. Ще кращу нагоду збільшити рахунок змарнували «цецинці».

Не менш напруженим видався фінальний двобій «Роша-Ю» – «Центер». У середині другого тайму Олександр Бужак та Владислав Родич своїми влучними пострілами зробили серйозну заявку на перемогу «Роші-Ю». Надалі номінальні господарі майданчику, яких гарячіше підтримували присутні вболівальники, втратили одразу декілька нагод для взяття воріт. І ледь не поплатилися за це головним трофеєм. Принаймні, коли Олександр Козиков забив красень-гол ударом з середини майданчику, у «Центера» з’явився реальний шанс врятуватися від поразки. Але розвинути цей успіх їм не вдалося. Натомість під завісу зустрічі Іван Спатару поставив переможну крапку – 3:1.

 

Матч за 3 місце

«Цецино» – «Стріт» – 1:0 (Андрій Андрєєв, 24)

Фінал

«Роша-Ю» – «Центр» – 3:1 (Олександр Бужак, 11, Владислав Родич, 13, Іван Спатару, 39 – Олександр Козиков, 34)

 

Церемонія нагородження розпочалася з вручення спеціальних призів від спортклубу «Гешко» кращим в окремих номінаціях: воротар – Владислав Факас («Цецино»), захисник – Андрій Морараш («Роша-Ю», вдало підключався до атак, забив 3 м’ячі), півзахисник – Андрій Гайдай («Стріт»), нападаючий – Андрій Шишинін («Роша-Ю»), бомбардир – Олександр Козиков («Центер») – 4 м’ячі. Як ініціатор турніру, був відзначений і капітан «Цецино» Андрій Андрєєв, якого назвали кращим гравцем змагань.

Переможці та призери отримали медалі, а також командні кубки від обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», які вручив працівник центру – у минулому знаний тренер з легкої атлетики Георгій Істратій (до речі, в шкільні роки Георгія Петровича визнали кращим півзахисником республіканського юнацького турніру з футболу).

Нагадаємо, що звітний турнір організований обласним центром фізичного здоров’я «Спорт для всіх», за підтримки міської федерації футболу, міськспортуправління та спортклубу «Гешко»

Фото шукайте на нашому порталі пізніше.

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.