Стрільба з лука: Про Кубок Буковини, Єгорова і Шуфрича

0

Сьогодні, 2.09.11, у Чернівцях стартували Міжнародні змагання зі стрільби з лука «Кубок Буковини», в яких, крім представників України, беруть участь гості з Румунії та Молдови. Збірна Польщі затрималась на кордоні, тому на відкриття не встигла.

У церемонії відкриття взяли участь начальник облмолодьспортуправління Олександр Довганич, заступник начальника Богдан Вітовський, начальник міськспортуправління Святослав Дяконюк, представник Державної служби молоді та спорту Михайло Пінчук, начальник обласного управління Комітету фізичного виховання та спорту МОНУ Корнелій Жукотинський, заступник голови обласного відділення НОК України Віталій Омельянчук, директор обласної ШВСМ Сергій Задорожняк, директор обласного ЦОП Олексій Лазенко.

Вітаючи гостей від імені губернатора Михайла Папієва та обласної влади, Олександр Довганич, подякував і побажав довголіття, сил і наснаги заслуженому тренеру України Анатолію Єгорову, який є «хрещеним батьком» буковинської стрільби з лука і, зокрема, звітних змагань.

Михайло Пінчук, у свою чергу, привітав чернівчанку Марію Чорногуз з командним «сріблом» на кадетському Чемпіонаті світу, Лідію Січенікову – з високим 5-м місцем на юніорському Мундіалі, а також, зокрема, звернув увагу присутніх спортивних керівників на лучний «довгобуд» поруч із новим залом для стрільби з лука і порадив звернутися по допомогу до президента Федерації стрільби з лука України Нестора Шуфрича, який «запросто може приїхати і допомогти».

Серед інших призів на Кубку Буковини-2011 будуть розіграні і красені-трофеї від Національного олімпійського комітету України.

Фото можна переглянути тут:

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.