Чернівецькі каратисти провели «майстер-клас» в Молдові (+фото)

2

26 лютого 2011 р. в столиці Молдови м. Кишиневі відбувся Міжнародний турнір з карате WKF «7 Samurai Cup», на якому успішно виступили і вихованці знаної далеко за межами Буковини чернівецької школи карате.

Звітні змагання провела Національна федерація карате-до Молдови, з якою Чернівецька обласна федерація карате-до Сін-Сьобу підтримує дружні стосунки. Чернівецьку команду представляли 35 спортсменів з клубів «Максимум» (тренера – Станіслав Золотухін, Павло Шестаков), «Тай-Сен» (тренер – Євген Мотовилін), «Дзаммай» (тренер – Руслан Білоскурський).

Для багатьох юних спортсменів це був переший закордонний турнір і хвилювання та емоції переповнювали їх. Проте, зібравшись, вони продемонстрували хорошу техніку і тактику, що дозволило багатьом з них піднятися п’єдестал пошани, а команді Чернівецької обласної федерація карате-до Сін-Сьобу впевнено посісти перше загальнокомандне місце.

З іншими емоціями на татамі виходив лідер чернівецького карате Євген Мотовилін («за сумісництвом» і тренер багатьох юних учасників змагань). Вже за тиждень Євген (разом з Олександром Дожуком) буде представляти Україну на одному з найпрестижніших етапів «Golden League Karate» (Золота Ліга Карате) – «Dutch open» (Роттердам, Голландія). Тому кишинівський страт мав для Мотовиліна швидше тренувальний, ніж спортивний характер. Усі поєдинки були виграні з однаковим максимальним рахунком 10-0 та в певному сенсі мали на меті продемонструвати глядачам та менш досвідченим спортсменам увесь тактико-технічний арсенал сучасного спортивного карате (це ще називають «майстер-класом»).

Головний приз чемпіонату – «ШОЛОМ САМУРАЯ» – розігрувався у командному куміте, де кожну команду представляло по одному спортсмену з кожної вікової групи (8-9, 10-11, 12-13, 14-15, 16-17, 18-20, 21+). В цій номінації перемогу теж святкували чернівчани.

Слід зауважити, що організаторам вдалося провести турнір на хорошому організаційному рівні, забезпечивши гостинний прийом, зручну залу, оригінальні нагороди.

Вітаємо  тренерів та спортсменів які внесли вклад до загальної перемоги:

Микита Сокульський – I місце

Володимир Вакарюк – I

Роман Мельничук  – II, III

Богдан Юрчак – I, I

Дмитро Карвацький – III

Іван Соколюк – III

Володимир Пецей – II

Михайло Панкратов – I, I, I

Євген Бараболін – II

В’ячеслав Калмуцький   – III

Фарід Яхяєв– III

Євген Монінець – I, I, I

Станіслав Лікар – II

Михайло Ралик – I

Едуард Марущак– I, I

Максим Попеску– III, III

Павло Пентескул – II, III

Максим Ністор – I, I, II

Михайло Вепрюк – II

Антоніна Золотухіна– II, II

Максим Гоменюк – I

Євген Мотовилін – I, I

(Тренери – Мотовилін Є.І., Білоскурський Р.Р.)

Ігор Шаповалов– I, I, III

Вадим Придолоб– I, I, I

Ольга Пуканова – I, II

Рудольф Кліх– II

Олексій Савчук – III, II

Олексій Гоцуляк– III, III

Олег Горобець – II

Олександр Сергєєв – I

Микита Подару – III

Микола Мельничук – III

(Тренер – Шестаков П.Ю.)

Юлія Матушевська – III, III

(Тренер – Бабюк І.П.)

P.S. В цей ж день частина спортсменів Чернівецької обласної федерація карате-до Сін-Сьобу з клубів «Дзаммай» та «До-Сін-Тай» взяла участь в іншому міжнародному турнірі, що пройшов в столиці Угорщини. Про цей турнір читайте на нашому порталі пізніше.

Дякуємо за матеріали клубу «Дзаммай» і особисто Руслану Білоскурському

***

no images were found

***

2 Comments
  1. Вова says

    Молодці, так тримати

  2. никита says

    В Молдови виступили вси добре наши спортсмени змагалися дуже професийно

Leave A Reply

Your email address will not be published.