Євгенія Рожко (баскетбол)

4

Тренер з баскетболу, суддя І категорії.

Народилася 16.05.1989 р. у Чернівцях. Закінчила ЗНЗ №22. Баскетболом почала займатися у рідній школі з 6 класу (тобто з 12 років) під керівництвом Руслана Чехімського. Неодноразова чемпіонка міста та області серед школярів, призерка Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги у складі чернівецької команди «Сіті-баскет». Виступала також за юнацьку команду «Говерла» (Івано-Франківськ).

Закінчила Чернівецький педагогічний коледж (відділ «Фізичне виховання»), станом на осінь 2010 р. є студенткою 5 курсу (магістратура) факультету фізичної культури і здоров’я людини Чернівецького національного університету.

У педколеджі тренувалася у майстра спорту СРСР Валентини Анісімової. Чотири роки грала за студентську збірну Чернівців. Першорозрядниця.

З 2010 р. працює тренером чернівецької ДЮСШ «Спартак». Декілька вихованців стали у 2010 р. призерами Міжнародного турніру у м. Яси (Румунія) у складі чернівецької збірної 1998 р.н.

Суддя І категорії з баскетболу. Як суддя-секретар обслуговує ігри національних змагань з баскетболу (вища і І ліга), Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги.

Учасниця конкурсу Міс спорт Буковина-2010.

***

Фото з домашнього архіву Євгенії Рожко

Євгенія Рожко
4 Comments
  1. Вовчик says

    Женічка!!!
    Ти найкраща Суддя І категорії з баскетболу!!!
    таких як ТИ треба на руках носити!!! )))

  2. Євгенія Рожко says

    )))))Головне щоб руці не втомилися))))Дякую)

  3. Вячеслав says

    Женя лучшая !!!!!!!!!

  4. Вася Бабій says

    Гарно Вовчик сказав! Ти супер!

Leave A Reply

Your email address will not be published.