Фото: ІІ Кубок молочної компанії «Галичина» з дзюдо

1

6 листопада 2010 р. у Новоселиці відбувся другий юнацький міжнародний турнір з боротьби дзюдо на призи буковинського представництва молочної компанії «Галичина», яку очолює віце-президент обласної федерації з ього виду спорту Дмитро Гуйван. У Кубку «Галичини» серед спортсменів 1995 р.н. і молодші взяли участь сильніші дзюдоїсти з Чернівецької області, а також гості з Молдови та Румунії.

Найбільший врожай нагрод на звітних змаганнях «зібрали» новоселицькі дзюдоїсти. Переможцями у своїх номінаціях стали Едуард Штефанеса (25 кг), Максим Дністрян (28 кг), Ілюша Паскарюк (38 кг), Дмитро Гуйван (50 кг), Роман Ротар (55 кг) та Ролан Містеровський (+ 66 кг). На найвищу сходинку п’єдесталу пошани піднялися також чернівчанин Ігор Гаврилюк (60 кг) та Юліан Пятковський з Молдови.

Від ТМ «Галичина» всі переможці та призери отримали офіційні нагороди та цінні призи. А за командне перше місце капітану новосельчан Ілюші Паскарюку молодий ветеран новоселицького спорту – майстер спорту з боротьби самбо Олександра Хамзін вручив величезну фарфорову вазу.

Фото: Вадим Гуйван

no images were found

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.