Фото: Найсильніша людина України Костянтин Ільїн на дискотеці

4

Знаний чернівецький богатир Костянтин Ільїн 14.10.2010 р. «засвітився» на дискотеці у ресторані «Хард рок». Звісно, він там потрапив під «фотосесію» з шанувальниками його таланту. Хоча прийшов Костянтин туди не фотографуватися…

«Найсильніша людина України» 2009 р. Костянтин Ільїн завітав до «Хард року» не на «рядову», а на спеціальну дискотеку, яку для студентів влаштував кандидат на посаду Чернівецького міського голови Василь Максимюк.

– Так сталося, що я вже роки не ходив на дискотеки. Але ми давно приятелюємо з Василем, тому коли я дізнався від знайомих, що він влаштував цей захід, вирішив зайти і підтримати друга, – пояснює Костянтин Ільїн свою появу на дискотеці. – Я не хочу втручатися в політику, але точно знаю, що якби мером став Василь Максимюк, то в нашому місті ефективніше розв’язувалися би багато нагальних проблем. Я вже не кажу про спорт – Василь Сидорович в ролі мера точно не потерпить, щоби в нашому місті не було жодного стандартного басейну, який працював би круглий рік, щоби на місці спортивних майданчиків з’являлися базари або інші неспортивні об’єкти. Василь – чесна й порядна людина. І я готовий навіть встановити найближчим часом якийсь рекорд, лиш би він став мером (сміється – авт.). Хоча, сподіваюся, так воно і буде!

Фото: sportbuk.com

4 Comments
  1. Abasionombbah says

    Хорошо! Все бы так писали 🙂

  2. Breestchefe says

    Хороший у вас блог! удачи в развитии

  3. Canadian Pharmacy Online says

    Very nice post, good luck! 😉

  4. Obuv says

    Велике спасибі !

Leave A Reply

Your email address will not be published.