Фото: Нагородження в ОДА до Дня фізкультури і спорту

2

10.09.2010 р. у «Будинку з левами» відбулася урочистість з нагоди Дня фізичної культури і спорту, під час якої почесні грамоти, пам’ятні подарунки, грошові винагороди отримала низка тренерів та інших працівників сфери фізичної культури і спорту.

Від обласної влади присутніх вітали перший заступник голови Чернівецької ОДА Георгій Галиць та керуючий справами Чернівецької обласної ради Аркадій Моісей, а від міської – перший заступник Чернівецького міського голови Микола Попадюк. Депутат обласної ради Василь Ватаманюк вручив презенти від очолюваного відділення НОК України, до яких додав і грошові винагороди від ВК «Будівельник-Динамо-Буковина». А від управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернівецької ОДА пам’ятні годинники та грамоти вручив заступник начальника управління Богдан Вітовський.

Фото: Георгій Мазурашу

no images were found

Серед журналістів відзначили ведучого програми "Спорт-тайм" Ігоря Савчина (ОДТРК). Фото: Георгій Мазурашу
2 Comments
  1. Бейсбол знову залишився непомітним. Чому? Адже 4 місце в чемпіонаті України не гірше за 4 місце ВК “Будівельник-Динамо-Чернівці” да і 3 місце кадетського чемпіонату України теж результат. Може хтось надалі не хоче погодитесь з тим що такий вид спорту існує і має певні досягнення, або просто навмисно “затирає” ці досягнення.

    1. Ростиславе, “по кадром” залишилися і інші поважні особи! Приміром, не було Світлани Капанадзе – тренера Тетяни Дорохової, не було Георгія Миронюка, чий спільний з батьком-тренером підопічний Олександр Борисюк якраз напередодні у Мілані виконав норматив майстра спорту міжнародного класу, і т.д. Всіх не нагородиш. Плюс, я так думаю, є намагання трішки чередувати номінантів, хоча кращими з року в рік залишаються практично одні й ті ж.
      Частково твої зауваження сприймаю і на свою адресу – в тому сенсі, що тут, на сайті, був ще раніше розділ бейсбол, але досі так руки до нього ніяк не доходили… А оскільки в розділі поки що було мінімум інформації, то й не було сенсу його “світити” (тобто бачив його лише я, як автор). Дуже багато роботи і дуже-дуже багато чого не встиг досі розмістити навіть з готового (приміром, біографії багатьох спортсменів, дещо з Літопису буковинського спорту і т.д.). Але сьогодні, нарешті, таки додав пару інформацій до бейсбольного розділу, який тепер став видимим і для відвідувачів:) – http://sportbuk.com/category/sportyvni-podii/inshi-olimpiyski-vydy/beisbol/
      Далі буде краще;) Розумієш, напевно, і сам, що в умовах такої гострого браку часу мусиш орієнтуватися в першу чергу на те, до чого і інтерес більший. А вже потім підтягувати решта. А волейбол, сам розумієш, має більше прихильників! Вашій команді бажаю успіхів! І знайти свого “Ватаманюка”;)

Leave A Reply

Your email address will not be published.