Міс спорт Буковина: Чекаємо на фото красунь-спортсменок!

8

Українки – найгарніші у світі, буковинки – найгарніші в Україні, а практично всі наші красуні в тій чи іншій мірі пов’язані зі спортом – одні паралельно вражають своєю вродою та підкорюють спортивні п’єдестали, інші або колись займалися спортом, або тепер підтримують форму (і форми) оздоровчими фізкультурно-спортивними заняттями. Тож цілком логічно, що слідом за конкурсом «Міс спорт Україна» (який «переїхав» на missport.org.ua), започаткованим торік спортклубом «Гешко», на sportbuk.com стартує проект «Міс спорт Буковина». У ньому знайдеться місце як діючим, так і нещодавнім спортсменкам-красуням, і навіть просто шанувальницям спорту. Тож надсилайте фото!

За своїм форматом «Міс спорт Буковина» дещо відрізнятиметься від прем’єрного «Міс спор Україна» (хоча є і принципова схожість – «фото-заочність» конкурсу). Тут ми, за допомогою вболівальників та авторитетних експертів (їх імена повідомимо пізніше), обиратимемо спершу найгарніших дівчат в окремих видах спорту, які культивуються на Буковині, а вже потім вони «змагатимуться» у фіналі. А вже «най-най-най», заручившись підтримкою земляків-вболівальників і поціновувачів жіночої краси, напевно, зможуть гідно представити Буковину і на ІІ конкурсі «Міс спорт Україна»…

На старті проекту, поки набиратиметься склад учасниць, голосування буде відсутнє. Тож на цьому етапі дівчат можна буде підтримувати хіба що приємними коментарями.

Про те, коли і як можна буде голосувати за ту чи іншу учасницю, звісно, буде повідомлено додатково.

Звичайно, не лише фіналістки і лауреатки отримуватимуть призи – заохочувальні презенти передбачені і для всіх учасниць, чиї фото з’являться на нашому порталі у відповідному розділі.

Проте головна мета проекту – це пропаганда спорту і здорового способу життя! Тож чим більше красунь-спортсменок або шанувальниць спорту долучаться до «Міс спорт Буковина», тим ефектнішим і ефективнішим буде наш заклик до дівчат: «Займайтеся спортом і будете гарними, здоровими та успішними!».

Конкурс відбувається під патронатом управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернівецької ОДА і Чернівецького обласного відділення НОК України.

Про умови конкурсу Міс спорт Буковина 2011/12 читайте тут:

Ваші фото (в т.ч. обов’язково спортивні) та коротку розповідь про себе надсилайте на e-mail: missportbuk@gmail.com та sportbuk@gmail.com

Першою Міс спорт Буковина (2010) стала Тетяна Пасько (футбол).

Емблема конкурсу "Міс спорт Буковина"

8 Comments
  1. Тетяна says

    Добрий день! Скажіть будь ласка, буде й цьому році проходити цей конкурс? І коли можна кидати фото?

    1. Так, буде. Можна вже фото кидати. На ті ж адреси:) На missportbuk – фото, а на sportbuk – повідомте, що скинули:)

  2. Тетяна says

    А скільки фото можна кидати?

    1. Скільки вважаєте за необхідно, щоби побачили шанувальники спорту і краси:) Ну, звісно, не одну-дві:) Можете орієнтуватися по учасницях минулого і позаминулого конкурсів;)

  3. Тетяна says

    І, якщо не важко. Можете пояснити, я трохи не розумію правила. Дівчата просто кидають свої фото, їх відбирають, виставляють на сайт і люди голосують. А переможниця, у свою чергу, що робить?))))

    1. Все вірно Ви зрозуміли. Переможниця що робить?:) Напевно, радіє, що перемогла;)

  4. Тетяна says

    Добре, дякую за відповіді! 😉
    Будем кидати фото!=)

    1. В очікуванні;)

Leave A Reply

Your email address will not be published.