Бокс: Срібний успіх вихованця Погодіних в Івано-Франківську

0

До фіналу дійшов на Всеукраїнському молодіжному турнірі з боксу в Івано-Франківську представник чернівецького спортклубу «Колізей-Машзавод» Сергій Ксендзов. У «золотому» поєдинку вихованець Едуарда та Олександра Погодіних поступився більш досвідченому місцевому боксеру.

Сергій Ксендзов (1993 р.н.) змагався у категорії до 60 кг і  в т.ч. із старшими на рік суперниками, адже турнір був серед спортсменів 1992-93 рр.н. Загалом, у змаганнях взяли участь понад 100 боксерів з Івано-Франківщини, Вінниччини, Закарпаття, Львівщини, Буковини та гості з Молдови.

Для Сергія Ксендзова турнір в Івано-Франківську (25-27.06.10) став етапом підготовки до V Літніх спортивних ігор молоді України, на яких, сподіваються наставники, він гідно представить нашу область.

А ще Сергій готується вступити на факультет фізичного виховання та здоров’я людини Чернівецького національного університету. На думку тренера Едуарда Погодіна, якщо його підопічному вдасться стати студентом цього факультету, він буде краще прогресувати і в боксі.

Додамо, що боксерів клубу «Колізей-Машзавод» підтримують ТОВ «Машзавод» (директор – Віктор Сідляр) та Павло Трекуш (ресторан «Панда»).

Олександр Погодін, Сергій Ксендзов, Едуард Погодін
Олександр Погодін, Сергій Ксендзов, Едуард Погодін

Leave A Reply

Your email address will not be published.