22.05.2010, web-конференція героїв Кубку Європи (Наталя Лупу, Микола Лабовський)

10

У вівторок, 22 червня 2010 р., на нашому порталі гостювали буковинські герої Кубку Європи з легкої атлетики (з минулого року Командний Чемпіонат Європи – SPAR European Team Championships).

Наші земляки здобули дві нагороди – Наталка Лупу виграла 800-метрівку, а Микола Лабовський фінішував другим на дистанції 3000 м.

Загалом, у Бергені (Норвегія) у складі збірної України виступали одразу четверо спортсменів, які представляють Буковину:

Наталя Лупу (СК «Гешко», Чернівецький обласний ЦОП, «Колос» / «Динамо», офіційний партнер – готель «Буковина», тренери – Анатолія Якимчук, Володимир Степанов) – 1 місце на дистанції 800 м (2.02,74),

Микола Лабовський («Динамо», Чернівецька обласна ШВСМ, офіційний партнер – туркомплекс «АКВА-ПЛЮС», Денис Тищук, Ірина Ячнюк, Костянтин Степанцов) – 2 місце на дистанції 3000 м (8.20,01),

Олександр Борисюк (СК «Гешко», ЧО ЦОП, «Динамо» / «Колос», Степан Борисюк, Георгій Миронюк) – 5 місце на дистанції 1500 м (3.47,22),

Ольга Михайличенко (СК «Гешко», ЧО ЦОП, «Колос», офіційний партнер – готель «Буковина», Анатолій Якимчук) – запасна в естафетній команді 4х400 м, яка посіла 3 місце.

Вони відповідатимуть на на нашому порталі на запитання 22.06.10 з 20.00 до 21.00.

Запитання можна залишити тут (в коментарях) або надіслати на sportbuk@gmail.com

Приємного спілкування!

***

Доброго вечора! Дякуємо всім за інтерес до наших героїв і задані запитання!

Уже починаємо відповідати! Є хороша новина: не будемо обмежуватися часом до 21.00, а, як кажуть, до останнього запитання:) Тим більше, що запитань тут сукупно явно не на годину:)

Першою “в бій” вступає Наталка Лупу. Отже, починаємо з її чемпіонських відповідей.

Наталя Лупу.

.

.

.

.

.

.

.

***

Михайло Кукурудз, газета “Буковина”

1. На які результати плануєте вийти ближчим часом, щоб здобути путівку на Олімпіаду в Лондон?

Наталя Лупу:

Дякую за запитання! І за те, що Ви пишете про мене і про моїх колег-спортсменів! Я не так часто буваю вдома, як хотілось би, але мені сестрички, родичі, сусіди, знайомі розповідають, коли в вашій газеті щось про мене написано, і це мені приємно. Щодо результатів, то наразі для мене важливо втриматися на рівні, на який вдалося вийти на Кубку України в Ялті, коли я вибігла з двох хвилин. Олімпійський норматив – 1.59,99 (сміється – авт.), тобто якби зараз був 2011 рік, то я майже вже здобула би путівку на Олімпіаду. А так доведеться працювати, працювати і ще раз працювати, щоби здійснити свою мрію взяти участь в Олімпійських іграх. Сподіваюся на Бога і на підтримку хороших людей. Не можу в цьому контексті не згадати «Динамо», «Колос», спортклуб «Гешко» і власника готелю «Буковина» Валерія Чинуша, Георгія Кирила, які надають дуже важливу для мене допомогу.

2. Чи задоволені умовами тренування?

Наталя Лупу:

В Новоселиці умови для тренувань, на жаль, не найкращі, тому я переважно тренуюся в Києві, де умови нормальні. Головне, щоби вистачало коштів знімати квартиру і харчуватися. А житло нині дороге, і харчуватися нам треба добре (сміється – авт.).

***

Владимир, Черновцы

1. Наталья, Вас часто называют соседкой Софии Ротару. Наверное, она Ваша любимая певица? Какую Вы музыку чаще слушаете? И под какую музыку любите танцевать?

Наталя Лупу:

Отвечать на русском, чи відповідати українською? (сміється – авт.). Давайте я буду українською, треба ж практикуватися перед наступними екзаменами в Тернопільському національному економічному університеті (сміється – авт.). Напевно, було б гріх мати таку зіркову сусідку, і щоби вона не була однією з улюблених співачок! Я часто слухаю її пісні, вони мені дуже подобаються. І нагадують мені про рідні Маршинці (сміється – авт.). Крім пісень Софії Михайлівни, я слухаю і іншу, як кажуть, “попсу”. Тобто я слухаю різну музику – залежно від настрою. Подобається мені і ретро-музика – 60-х, 70-х, 80-х років. А танцювати я люблю під всю музику, під яку “танцюється”. Головне мати час піти на дискотеку, а там вже все одно, під яку музику танцювати (сміється – авт.). На буковинських весіллях можу і “хору”, і під Сердючку “запалити”:)

2. Недавно прочитал, что Вы выполнили олимпийский норматив. Означает ли это, что Вы уже завоевали право выступать в 2012 году в Лондоне?

Наталя Лупу:

Читайте попередню відповідь (сміється – авт.). І дякую за підтримку!

***

Вікторія, Кіцмань
Чи відповідає назва легка атлетика виду спорту, яким ти займаєшся?

Наталя Лупу:

(Сміється – авт.). Це ви дуже влучно підмітили. Звичайно, легкою легку атлетику аж ніяк не назвеш! Я ніколи не розуміла цього “приколу”, чому наш вид спорту назвали легкою атлетикою (сміється – авт.). Я би запросила автора назви потренуватися трішки з нами, тоді, можливо, ми би мали дві важкі атлетики (сміється – авт.).

Чи багато чим треба жертвувати, щоби досягати таких успіхів у спорті? Напевно, треба дотримуватися якихось дієт, щоби бути завжди в хорошій формі?

Наталя Лупу:

Щоби досягнути серйозних успіхів у спорті, безумовно, треба чимось жертвувати. Тобто у тебе не дуже є час на те, щоби погуляти, відпочити і т.д. Для когось, можливо, «жертвувати» означає навіть дотримання здорового способу життя (сміється – авт.). Але для мене це зовсім не «жертвування» – я займаюся улюбленою справою, виснажливо тренуюся, але ж я роблю це добровільно. Це просто моя робота. Особливих дієт я не дотримуюсь. Головна дієта – виснажливі тренування. Так, стараюсь менше їсти солодкого, особливо якщо тренер бачить (сміється – авт.).

Хто твій кумир в спорті?

Наталя Лупу:

Як кажуть, “не сотвори собі кумира” – у мене кумирів, напевно, немає. Просто є спортсмени і спортсменки, яким я симпатизую. А кумиром хотіла би сама стати з часом для юних спортсменів (сміється – авт.).

***

Георгий Кирил (Новоселица)

Во-первых, Наташка, от спортивной общественности района и от себя лично искренне поздравляю тебя с этой победой! Мы за тебя очень-очень рады! У нас и среди дзюдоистов есть твои поклонники. Как только ты выезжаешь куда-то за границу на соревнования, они прилипают к интернету или к экранам телевизоров (если есть трансляция) и болеют!

Наталя Лупу:

Велике спасибі за вітання і за все, що Ви для мене робите!!! Шкода, що “Кирилів” в нашому спорті не так багато, а то Україна була би, напевно, на першому місці в командному заліку на Олімпіаді! Мені дуже приємно, що і дзюдоїсти за мене вболівають, я за них теж вболіваю (сміється – авт.).  Коли був Кубок Європи в Києві, я була там і вболівала за наших, особливо за Ромку Паскаря!

Вопрос у меня такой: судя по результату, ты выиграла у россиянки, которая была второй, уверенно. А если бы она добавила, у тебя был еще резерв тоже добавить? И могла ли выбежать опять с двух минут, если бы была соответсвующая конкуренция?

Вчора я дивилася змагання в повторі, то з боку здалося, що у мене ще резерви були (сміється – авт.). А взагалі фініш був швидким і важким і мені здавалося, що зараз мене всі наздоженуть (сміється – авт.). Чи могла вибігти з двох хвилин? Ну, поки що це мені вдалося лише одного разу, тому не буду загадувати. Конкуренція і тут була дуже високою, просто специфіка змагань така, що рідко коли показують рекордні результати – головне тут місце. І я дуже рада, що у мене воно було першим (сміється – авт.).

Когда приедешь в родные края? Дома тебя ждет «буковинский допинг» – две трехлитровые банки

Велике спасибі за буковинський, або, я би сказала, – “новоселицький допінг” (сміється – авт.)!

И информация для тебя: послезавтра на сессии райсовета будут утверждать стипендии для спортсменов, надеюсь, тебе стипендию увеличат. И есть обращение депутатов нашого райсовета к обласному совету с просьбой найти возможность выделить какую-то солидную премию за твои достижения! Ты этого заслуживаешь!

Я не проти (сміється – авт.). Ця підтримка для мене дуже важлива!

***

1. Де ви тренуєтесь – у Новоселиці чи в Чернівцях? Де ви взагалі плануєте жити? Якщо виграєте Олімпіаду і отримаєте квартиру в Києві, будете там жити чи хочете залишитись на Буковині?

Наталя Лупу:

Де тренуюсь, я вже розказала. Правда, не додала, що іноді тренуюсь і в Чернівцях. І взагалі я мрію мати житло в столиці Буковини і, відповідно, тренуватися на стадіоні «Буковина», на якому, сподіваюся, з часом буде сучасна бігова доріжка (сміється – авт.). Ну, щодо Олімпіади, як кажуть, «Ваші би слова да Богу у вуха». Якщо мені би дали квартиру в Києві, то я би здавала її за великі гроші (сміється – авт.), а жити я все-таки хотіла би в рідних краях. І про мою чернівецьку квартирну мрію Ви вже знаєте (сміється – авт.).

2. Раніше ви виступали і в естафеті 4х400 м, цього разу не залишилось сил на естафету після перемоги на 800 м?

Наталя Лупу:

Сили то у мене залишилося, мені навіть запропонували було бігти і естафету, але потім керівники збірної вирішили залишити мені сили на Барселону (сміється – авт.). Тобто, якщо серйозно, вирішили повезти «вузьких» спеціалістів з бігу на 400 м. Раз здобули «бронзу», значить тренерський розрахунок спрацював.

***

Іван Петрович (Чернівці)

Якими видами спорту ви захоплюєтеся як вболівальниця? Чемпіонат світу з футболу дивитесь?

Наталя Лупу:

Як вболівальниця, захоплююся фігурним катанням. А Чемпіонат світу з футболу дивилася у 2006 році, коли там виступала збірна України! А коли наших немає, дивлюся лише вирішальні поєдинки. А ще я дивлюся бої братів Кличків.

Ким ви би стали, якби не зайнялися легкою атлетикою?

Наталя Лупу:

Балериною (сміється – авт.). А якщо серйозно, то я так рано почала займатися легкою атлетикою, що навіть не встигла помріяти про інші види спорту і професії.

Як ви потрапили в спорт? Кому ви завдячуєте, що досягли таких спортивних висот?

Наталя Лупу:

У 4 класі мене в школі «примітив» мій перший тренер Володимир Васильович Степанов. Його запросив Микола Іванович Каліструк, тодішній директор Маршинецької школи, сказав, що є здібна дівчинка, варта уваги. А вже далі завдяки тренерському таланту Степанова я закохалася в легку атлетику. А після переходу в 7 класі до Республіканського вищого училища фізичної культури мене почав тренувати Анатолій Олексійович Якимчук, якому я завдячую подальшим ростом в спорті. І, звісно, завдячую і всім іншим людям, які мені допомагають!

Які ваші успіхи вважаєте найважливішими і найціннішими в кар’єрі?

Наталя Лупу:

Навіть важко одразу й відповісти. Напевно, якщо мова йде про успіхи, то вони всі для мене важливі і цінні. Бо щоби досяги будь-якого успіху, треба багато працювати, а чим важче чогось досягаєш, тим більше це цінуєш. Давайте я перелічу головні досягнення, а Ви самі вирішите, які з них найважливіші (сміється – авт.): 2003 рік – 1 місце на Європейськму Олімпійському юнацькому фестивалі на дистанції 1500 м (Париж, Франція), 2005 рік – 1 місце на юніорському Чемпіонаті Європи на дистанції 800 м (Каунас, Литва), 2006 рік – 4 місце на юніорському Чемпіонаті світу на 800 м (Пекін, Китай), 2008 рік – виконала норматив майстра спорту міжнародного класу на 800 м (Київ), 2009 рік – 2 місце на молодіжному Чемпіонаті Європи U-23 на 800 м (Каунас, Литва), 2010 рік – вперше вибігла з 2-х хвилин (Ялта) і 1 місце на Комадному Чемпіонаті Європи на 800 м (Берген, Норвегія). Вибирайте (сміється – авт.).

Чи хотіли би ви в майбутньому працювати тренером? Хотіли би мати таку ученицю, як ви? 🙂

Наталя Лупу:

Тренером хотіла би бути, але не буду, бо я дуже сувора (сміється – авт.). А щодо такої учениці, як я, то я би, напевно, не відмовилася би і від кращої (сміється – авт.).

***

Леонид Гаврилко

Вопрос ко всем спортсменам

К каким соревнованиям готовитесь теперь?

Наталя Лупу:

Це я маю тепер за всіх відповідати? (сміється – авт.). Найближчим часом буде Чемпіонат України, від виступу на якому залежатимуть наступні старти. Решта – військова таємниця (сміється – авт.)

Какие цели ставите перед собой в спорте, к каким вершинам стремитесь?

Наталя Лупу:

Прагну, звісно, до Олімпійських ігор! Спершу взяти учась, а потім – і перемогти! Це, напевно, мрія будь-якого спортсмена!

***

Ігор (бігун)

Як знімаєте психологічне навантаження, як проводите вільний час?

Наталя Лупу:

Ви ж бігун – знаєте як ми знімаємо психологічне навантаження (сміється – авт.). Хочете, щоби я тут всі секрети свої розкрила (сміється – авт.). Вільний час… А що це таке? (сміється – авт.).

***

Наталя Лупу:

Дякую всім за цікаві запитання!!!

Якщо не встигли ще щось запитати, залишайте тут свої запитання, я відповім пізніше!

***

Тепер «срібні» відповіді від Миколи Лабовського.

Георгій Мазурашу і Микола Лабовський.

.

.

.

.

.

.

***

Михайло Кукурудз (газета «Буковина»)

1. На які результати плануєте вийти ближчим часом, щоб здобути путівку на Олімпіаду в Лондон?
Микола Лабовський:

Планувати можна багато чого, головне реалізувати. Щоби поїхати до Лондона, треба пробігти, як мінімум, 3.38. Але не буду називати це планом, бо це – невдячна річ.

2. Чи задоволені умовами тренування?

Микола Лабовський:

І так, і ні. З одного боку, добре, що маємо те, що маємо. А з іншого, – ще є куди покращувати і покращувати умови для тренувань у Чернівцях. Сподіваюсь, так воно і буде, коли закінчиться криза (сміється – авт.).

***

Катя:

Коля, а ти одружений? Якщо ні, то чи є у тебе дівчина?

Микола Лабовський:

Та ніби поки що неодружений (дивиться на праву долоню, сміється – авт.). Дівчина у мене є. Сподіваюся, я Вас цим не розчарував (сміється – авт.).

***

Валентина

Цікаво було б знати, з якого віку Микола почав серйозно займатись легкою атлетикою? Чи це було його єдине спортивне захоплення, чи були й інші види спорту, якими він займався? І, якщо були, то чому саме легку атлетику він вибрав?

Микола Лабовський:

Легкою атлетикою серйозно я почав займатися з 17 з половиною років, коли пішов вчитися у ПТУ №6 під керівництвом Дениса Тищука. А «несерйозно» – з 8 класу, коли мене вперше взяли за школу на районні змагання з легкої атлетики. Я тоді виграв 800 м на чемпіонаті Герцаївського району серед учнів 8-9 класів. А через місяць виграв вже і серед всіх школярів району. А в 9 класі я поїхав на обласні змагання, і посів 12 місце на дистанції 800 м. Тоді я ще не тренувався. Щодо інших видів, – мені подобаються єдиноборства. Трохи займався боксом, кікбоксингом. А обрав легку атлетику, напевно, тому, що тут у мене виявилися кращими перспективи.

***

Владимир, Черновцы

1. Николай, какая Ваша любимая дистанция?

Микола Лабовський:

Напевно, «півторачка» все-таки. Хоча норматив майстра спорту міжнародного класу підкорився на неолімпійській трикілометрівці.

2. Как считаете, на какое место Вы могли претендовать на соревнованиях в Норвегии на дистанции 1500 м?

Микола Лабовський:

Щоби це знати, треба було бігти там цю дистанцію. Спортсмени, як правило, претендують на перше місце, а що виборюють, – це вже інша справа (сміється – авт.). Іншими словами, поганий той солдат, який не мріє стати генералом.

***

Вікторія, Кіцмань

А чому з чотирьох буковинців, які виступали на чемпіонаті в Норвегії, лише троє представляють спортивний клуб «Гешко»? 🙂

Микола Лабовський:

Це можна розцінити як пропозицію? (сміється – авт.) Якщо у нас будуть проводити змагання серед клубів, напевно, я теж буду в СК «Гешко».

Коли наступний раз можна буде побачити вашу дуель на доріжці з Іваном Гешком?

Микола Лабовський:

Коли Іван відновиться, тоді, напевно, і зустрінемось на доріжці. Головне, щоби ми обидва були здорові.

***

Георгий Кирил (Новоселица)

Поздравляю также и Лабовского со вторым местом, и Борисюка – с пятым, это тоже очень хорошие результаты!

Микола Лабовський:

Велике спасибі!

***

Фан (Чернівці)

1. Знаю, що ви захоплюєтеся мотоциклами. Який у вас тепер мотоцикл? І до якої швидкості ви розганялися на мотоциклі?

Микола Лабовський:

Поки що мотоцикла не маю. А рекорд швидкості у мене – 262 км/год.

2. Як ви думаєте, Гешко ще зможе повернутися на лідируючі позиції в Україні на середніх дистанціях?

Микола Лабовський:

Я думаю, що так, тому що у Івана дуже серйозна база. Дай Боже лише, щоби його більше не турбували травми.

***

Іван Петрович (Чернівці)

Ви виступаєте за «Динамо», тобто є міліціонером? В якому званні і на якій посаді? Яку міліцейську роботу виконували?

Микола Лабовський:

Я служу в спортивній команді при УПППМ (училище професійної підговки працівників міліції). Звання у мене – старший лейтенант. Щодо роботи – в січні нас залучали на виборчі дільниці. Ледве відпустили тоді на пару годин взяти участь у церемонії «Зірки естради – зіркам спорту».

Якось читав, що вам керівники обласної міліції обіцяли дати службове житло. Вже дали? Якщо ні, чи говорили на цю тему з новим начальником Харабарою? Він спорт любить, поважає?

Микола Лабовський:

Поки що службового житла у мене немає – знімаю квартиру в Чернівцях. З новим начальником на цю тему нагоди говорити поки що не мав. Чи любить він спорт? Чув, що ставиться він до спорту добре. А значить і любить, і поважає (сміється – авт.). У нас міська влада виділяє квартири олімпійцям і іншим титулованим спортсменам, тож це для мене додатковий стимул покращувати свої результати.

***

Леонид Гаврилко

Вопрос ко всем спортсменам

К каким соревнованиям готовитесь теперь?

Микола Лабовський:

Передусім, до Чемпіонату України. А далі видно буде.

Какие цели ставите перед собой в спорте, к каким вершинам стремитесь?

Микола Лабовський:

Для початку дуже хотілося би виступити на Олімпійських іграх. І виступити якнайкраще.

***

Ігор (бігун)

Як вважаєте, що стало запорукою швидкого росту результатів взагалі в кар’єрі і, зокрема, цього року?

Микола Лабовський:

Напевно, тому, що я добре вмію «пахати» (сміється – авт.). А цього року певний «скачок» стався, думаю, на фоні того, що відійшов після травми.

Чого не вистачає для того, щоби піднятися на рівень олімпійських результатів?

Микола Лабовський:

Не вистачає, щоби мені дозволили не бігти, а проїхати на мотоциклі дистанцію, тоді я точно перевиконав би всі олімпійські нормативи (сміється – авт.). Як, дасть Бог, піднімусь на такий рівень, розповім, чого не вистачало. А поки що не знаю, бо якби знав, то вже, мабуть, показував би такі результати (сміється – авт.).

Дякую всім за запитання! Буде ще щось цікавити, запитуйте – із задоволенням відповім!

***

Оскільки вже пізній час і спортсменам треба відпочивати, Олександр Борисюк і Ольга Михайличенко відповідатимуть на запитання вже завтра.

Переможний фініш Наталки Лупу. Фото: eurosport-yahoo.com
Переможний фініш Наталки Лупу. Фото: eurosport-yahoo.com
10 Comments
  1. Михайло Кукурудз, газета "Буковина" says

    1. На які результати плануєте вийти ближчим часом, щоб здобути путівку на Олімпіаду в Лондон?
    2. Чи задоволені умовами тренування?

  2. Владимир, Черновцы says

    1. Наталья, Вас часто называют соседкой Софии Ротару. Наверное, она Ваша любимая певица? Какую Вы музыку чаще слушаете? И под какую музыку любите танцевать?

    2. Недавно проситал, что Вы выполнили олимпийский норматив. Означает ли это, что Вы уже завоевали право выступать в 2012 году в Лондоне?

    1. Николай, какая Ваша любимая дистанция?

    2. Как считаете, на каое место Вы могли претендовать на сорвенованиях в Норвегии на дистанции 1500 м?

  3. Вікторія (Кіцмань) says

    Вікторія, Кіцмань
    Запитання Наталі Лупу:
    Чи відповідає назва легка атлетика виду спорту, яким ти займаєшся?

    Чи багато чим треба жертувавати, щоби досягати таких успіхів у спорті? Напевно, треба дотримуватися якихось дієт, щоби бути завжди в хорошій формі?

    Хто твій кумир в спорті?

    Запитаня для Борисюка:
    Весь час читаю, що ти представляєш на змаганнях Кіцмань. А де ти живеш в Кіцмані?

    Запитання для Лабовського:
    А чому з чотирьох буковинців, які виступали на чемпіонаті в Норвегії, лише троє представляют спортивний клуб «Гешко»? 🙂

    Коли наступний раз можна буде побачити вашу дуель на доріжці з Іваном Гешком?

    Запитання для Ольги Михайличенко:
    Ти теж з Маршинців? Теж сусідка Софії Ротару? 🙂

    Чому не бігла в Норвегії? Мала якісь проблеми?

  4. Георгий Кирил (Новоселица) says

    Во-первых, Наташка, от спортивной общественности района и от себя лично искренне поздравляю тебя с этой победой! Мы за тебя очень-очень рады! У нас и среди дзюдоистов есть твои поклонники. Как только ты выезжаешь куда-то за границу на соревнования, они прилипают к интернету или к экранам телевизоров (если есть трансляция) и болеют!

    Вопрос у меня такой: судя по результату, ты выиграла у россиянки, которая была второй, уверенно. А если бы она добавила, у тебя был еще резерв тоже добавить? И могла ли выбежать опять с двух минут, если бы была соответсвующая конкуренция?

    Когда приедешь в родные края? Дома тебя ждет «буковинский допинг» – две трехлитровые банки 🙂

    И информация для тебя: послезавтра на сессии райсовета будут утверждать стипендии для спортсменов, надеюсь, тебе стипендию увеличат. И есть обращение депутатов нашого райсовета к обласному совету с просьбой найти возможность выделить какую-то солидную премию за твои достижения! Ты этого заслуживаешь!

    Поздравляю также и Лабовского со вторым местом, и Борисюка – с пятым, это тоже очень хорошие результаты!
    А нашей Олечке Михайличенко желаю так держать, повышать свои результаты и до олимпийского Лондона быть уже не запасной, а основной в эстафетной сборной!

  5. Фан (Чернівці) says

    Наталі Лупу:
    1. Де ви тренуєтесь – у Новоселиці чи в Чернівцях? Де ви взагалі плануєте жити? Якщо виграєте Олімпіаду і отримаєте квартиру в Києві, будете там жити чи хочете залишитись на Буковині?

    2. Раніше ви виступали і в естафеті 4х400 м, цього разу не залишилось сил на естафету після перемоги на 800 м?

    Миколі Лабовському:
    1. Знаю, що ві захоплюєтеся мотоциклами. Який у вас тепер мотоцикл? І до якої швидкості ви розганялися на мотоциклі?

    2. Як ви думаєте, Гешко ще зможе повернутися на лідируючі позиції в Україні на середніх дистанціях?

  6. Іван Петрович (Чернівці) says

    Запитання для Наталки Лупу
    Якими видами спорту ви захоплюєтеся як вболівальниця? Чемпіонат світу з футболу дивитесь?

    Ким ви би стали, якби не зайнялися легкою атлетикою?

    Як ви потрапили в спорт? Кому ви завдячуєте, що досягли таких спортивних висот?

    Які ваші успіхи вважаєте найважливішими і найціннішими в кар’єрі?

    Чи хотіли би ви в майбутньому працювати тренером? Хотіли би мати таку ученицю, як ви? 🙂

  7. Іван Петрович (Чернівці) says

    Запитання для Миколи Лабовського
    Ви виступаєте за «Динамо», тобто є міліціонером? В якому званні і на якій посаді? Яку міліцейську роботу виконували?

    Якось читав, що вам керівники обласної міліції обіцяли дати службове житло. Вже дали? Якщо ні, чи говорили на цю тему з новим начальником Харабарою? Він спорт любить, поважає?

  8. Леонид Гаврилко says

    Вопрос ко всем спортсменам
    К каким соревнованиям готовитесь теперь?

    Какие цели ставите перед собой в спорте, к каким вершинам стремитесь?

  9. Ігор (бігун) says

    Наталі Лупу
    Як знімаєте психологічне навантаження, як проводите вільний час?

    Миколі Лабовському
    Як вважаєте, що стало запорукою швидкого росту результатів взагалі в кар’єрі і, зокрема, цього року?

    Чого не вистачає для того, щоби піднятися на рівень олімпійських результатів?

    Олександру Борисюку
    Ви вже були майстром спорту, коли приїхали до Кіцманя. Якою є різниця між волинською і кіцманською школами бігу, які особливості в «школі Гешка», чи дало це вам щось для росту результатів? Чи порекомендували би ви іншим колегам тренуватися тут, в Кіцмані, за цією ж методикою?

  10. SalmEmalk says

    Всем привет!
    Классный сайт 🙂

Leave A Reply

Your email address will not be published.