heshko.com: «Міс спорт України»: разом обираємо лауреаток!

0

Сьогодні на сайті http://missport.com.ua розпочалося голосування, за підсумками якого визначаться фіналістки конкурсу «Міс спорт України». Приємно зазначити, що його ініціатором є спортклуб «Гешко», а головними партнерами – спортивно-оздоровчий комплекс «Цецино» та готельно-туристичний комплекс «Буковина».

Українки – найкрасивіші дівчата у світі, – таке твердження можна почути дуже часто, причому не лише в Україні. А найгарнішими українками, на думку багатьох, є спортсменки або екс-спортсменки, які стають відомими телеведучими, моделями, зірками естради, тощо.

Звідси і “коріння” зініційованого спортклубом “Гешко” проекту “Міс спорт України”, в рамках якого вперше в Україні відбудеться відкритий фотоконкурс, за підсумками якого всі ми разом і оберемо найкрасивіших спортсменок нашої держави. Умови конкурсу “Міс спорт України 2009” – прості і демократичні. Участь у ньому можуть взяти всі охочі українські спортсменки, а в голосуванні – кожен бажаючий.

Умови проведення конкурсу

Конкурс відбуватиметься у два етапи. З 1 по 30 грудня 2009 року на сайті http://missport.com.ua відбуватиметься голосування, за підсумками якого 5 перших дівчат  виходять до фіналу конкурсу (за одну учасницю можна проголосувати один раз з однієї IP-адреси). Ще 5 фіналісток визначає журі (про його склад нижче).

З 31 грудня по 10 січня відбудеться фінальне голосування. У народній топ-10 фіналістки розташуються по місцях за підсумками голосування на сайті http://missport.com.ua, а також SMS-голосування. Журі визначає своїх кандидаток на перемогу. За 1 місце в кожній з двох десяток нараховується 10 балів, за 2-ге – 9… за 10 – 1 бал. Володарка титулу «Міс спорт України-2009» визначається за найбільшою кількістю балів. Спортсменка, яка отримає найбільше голосів у «народному рейтингу», автоматично стане «Міс глядацьких симпатій». Інші фіналістки також отримають нагороди і титули, за які варто боротися.

Умови участі у конкурсі

Якщо Ви вважаєте чи вважали себе спортсменкою, а також не хворієте на занижену самооцінку свої зовнішніх даних, ласкаво просимо до нашого конкурсу! Щоби взяти участь у ньому, потрібно надіслати свої фото (чим буде їх більше – тим краще), які найкраще Вас репрезентують, а також невеличку довідку про себе у довільній формі з акцентом на спортивні досягнення на e-mail організаторів конкурсу – foto@missport.com.ua. Якщо в організаторів виникнуть сумніви щодо Вашої приналежності до спорту (не знайдемо жодних відомостей про вас як про спортсменку), оргкомітет може попросити надати підтвердження цього. Максимум на наступний день, після того, як Ви надіслали фото на e-mail і підтвердили (за необхідності) свою «спортивність», ваші фото з’являться на сайті http://missport.com.ua, після чого ви стаєте учасницею конкурсу і за вас можуть голосувати усі охочі.

Усі учасниці конкурсу отримають пам’ятні сувеніри від організаторів! А фіналістки і переможниця будуть нагороджені цінними призами від партнерів та спонсорів конкурсу.

Умови голосування

Під кожною фотогалереєю спортсменки є можливість оцінити її фотографії балом від 1 до 5. Тож ласкаво просимо голосувати за тих спортсменок, які вам найбільше сподобалися.

У фіналі буде і можливість проголосувати за допомогою SMS. Для цього необхідно буде відправити SMS з прізвищем учасниці, за яку ви віддаєте свій голос на спеціальний номер, який ми повідомимо перед фіналом. Кожне SMS надаватиме учасниці фіксовану максимальну оцінку – 5 балів.

Склад журі

До журі конкурсу організатори запросили відомих українських спортсменів та шоу-менів. Склад журі нараховуватиме 10 осіб. Саме вони і визначать 5 фіналісток конкурсу, а також їх консолідована думка безпосередньо впливатиме на те, хто стане «Міс спорт України 2009». Та, щоб зберегти певну інтригу, імена членів журі ми називатимемо поетапно – двох щотижня. Сьогодні називаємо перших «суддів». Це відомий український бігун на довгі дистанції, кращий спортсмен України 2006 р. Іван Гешко та найвідоміший і найтитулованіший український велогонщик Ярослав Попович.

Конкурс «Miss sport Ukraine-2009» проводиться з метою популяризації фізичної культури і спорту, пропаганди здорового способу життя, формування у населення асоціації занять спортом із здоров’ям, красою та успішністю.

Саме тому вже на старті конкурсу його учасницями стали олімпійські чемпіонки Наталя Добринська та Ірина Мерлені-Микульчин, заслужені майстри спорту Валя і Віта Семеренко, титуловані Дар’я Згоба, Тетяна Петлюк та інші.

heshko.com (01/12/2009 22:31)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.