heshko.com: Гешко нагородив найгарніших дівчат Західної України

0

До складу журі конкурсів «Міс Західна Україна» та «Міс Буковина OPEN», які знову відбулися в рамках одного святкового дійства, вже традиційно увійшов і кращий спортсмен України 2006 р. Іван Гешко. Він взяв участь у нагородженні володарок головних титулів. А також вручив спеціальний приз від СК «Гешко», який дістався І віце-міс Західна України Наталці Бурді зі Львова.

Корона переможниці та звання «Міс Західна України 2009» дісталися 21-річній Тетяні Бойко з Сокирян Чернівецької області, І віце-міс Західна Україна – Наталя Бурда (Львів, 17 років), ІІ віце-міс Західна Україна – Юлія Гумен (Рівне, 20 років).

«Міс Буковина 2009» стала 18-річна чернівчанка Наталка Бохняк, а І віце-міс – Катерина Перекута з с. Чагор Глибоцького району (20 років).

Титул «Міс Чернівці» дістався Надії Савчук (Глибоцький район, 22 роки).

Багато хто зазначав, що логічніше було б поміняти місцями «Міс Буковина» і «Міс Чернівці», але, як кажуть в спорті, «після бою кулаками не розмахують».

У конкурсі взяли участь і дві спортсменки доволі високого класу – майстри спорту з художньої гімнастики Ольга Антошко (Чернівці, 21 рік) та Валентина Головіна (ЛЬвів, 19 років). Їх нагородили, відповідно, як “Міс фото” та “Міс Дружба”.

Приємно зазначити, що до складу журі увійшов ще один представник СК «Гешко» – екс-керівник обласного спорту Георгій Мазурашу.

Головний організатор конкурсу – модельний центр «Ольга» (керівник – народна артистка України Ольга Добрянська).

heshko.com (29/12/2009 00:23)

***

***

Наталка Бурда зі спеціальним призом від СК “Гешко”.

Улюблений вихід чоловічої частини публіки.

На сцені шок-група “Вікторія” – дружній колектив СК “Гешко”:)

Катерина Перекута зі спеціальним призом від газети “Молодий буковинець”.

Інтерв’ю дає “Міс Чернівці” Надія Савчук.

Інтерв’ю “МБ” дає “Міс Західна Україна 2009” Тетяна Бойко.

Враженнями від конкурсу ділиться член журі Іван Гешко.

Leave A Reply

Your email address will not be published.