heshko.com: Кращий спортсмен України став татом

0

Уніч з 11 на 12 жовтня сім’я кращого спортсмена України 2006 р. Івана Гешка поповнилася – за 30 хвилин по півночі красуня-дружина Олеся на родила йому богатиря вагою 4400 гр. (зріст – 55 см). Іван перебував біля своєї половинки майже до самих пологів, але потім вийшов зі словами: “Таке видовище не для мене”. Щоправда, вже за 15 хвилин після пологів щасливий тато тримав свого синочка на руках: “Важкенький, я важив при народженні 2,8 кг”.

Пологи, за рекомендацією керманича буковинської медичної галузі Ігоря Шкробанця, приймала головна акушерка області Лівія Никифор. Мама з Гешком-молодшим почуваються добре. Радісну новину з лідером крайового спорту тієї ночі розділив і керівник обласного спорту Георгій Мазурашу.

Зірковий тато з ім’ям свого первістка ще не визначився. Зазначимо лише, що 11 жовтня у православному календарі пов’язане з іменами Олександр, В’ячеслав, Олексій та Прохор, 12 жовтня – з іменами Феофан і Киріак, а 13 жовтня – з іменами Григорій та Михайло. Враховуючи буковинські традиції та специфіку, не зайве звернути увагу і на імена батька та дідуся малюка – Іван та Тарас…

А 12 жовтня татом став ще один відомий буковинський спортсмен – у минулому каратист року на Буковині за версією «МБ» Ігор Стець. Йому дружина Наталка «подарувала» дівчинку (вага – 3400 гр., зріст – 52 см).

Вітаємо щасливих батьків-спортсменів!

Григорій ПАСАТ, “МБ”
heshko.com (12/10/2007 01:30)
***

Leave A Reply

Your email address will not be published.