heshko.com: Гешко співатиме сину Тарасику колискові

0

Співати колискові пісні та купати синочка – такі зобов’язання офіційно взяв на себе кращий спортсмен України 2006 р. Іван Гешко 17 жовтня під час жартівливого розподілу обов’язків між батьками при виписуванні з пологового будинку. Дружині Олесі випала місія “заробляти гроші” та “вставати вночі до дитини”.

Кумедним виявився один із пунктів традиційного сценарію урочистості, коли ведуча запитала у Івана, чи знає він, з якими параметрами народився його син. На це зірковий батько відреагував з посмішкою і дотепно: “Це, по-моєму, вже пів України знає (інформація вже була на офіційному сайті та в інших ЗМІ – авт.) – 4400 гр. і 55 см”.

Ще до урочистої миті виписування дитини з пологового будинку в експрес-інтерв’ю представникам мас-медіа, які, попри засекреченість “акції”, все-таки прибули в “час Х”, чемпіон світу та Європи зізнався:

– Народження сина принесло більше задоволення і радощів, ніж коли я став чемпіоном світу
– З ім’ям вже визначилися?
– Поки що ні. Як визначуся, ви обов’язково дізнаєтеся – частіше заходьте на мій сайт heshko.com (сміється – авт.).

– Як самопочуття мами і дитини?
– Якщо відпускають додому, значить все нормально, слава Богу. До речі, я хотів би подякувати головній акушерці області Лівії Никифор та лікарю Василю Залявському, які доклали багато зусиль, аби дружина Олеся народила без якихось ускладнень. І, як ми бачимо, все чудово.

– У ці дні готувався до виконання батьківських функцій?
– Я вже раз навіть пеленав малого. А так – бачив по телебаченню, тож знаю це все (сміється – авт.). Нічого складного не бачу.

– Вже визначилися, хто вставатиме вночі до дитини в разі потреби?
– Будемо разом готуватися до Олімпіади, тож вночі, думаю, вставатиме дружина. А після тренувань я залюбки бавитимуся з сином. Уваги йому наразі не бракує – бабуся, Олеся, я…

Процедура виписування Гешка-молодшого викликала чималий інтерес і у працівників пологового будинку, які фотографувалися із зірковою сім’єю і знімали дійство на мобільні телефони. З цікавістю всі розглядали і оригінальний презент від керівництва крайового спорту – 7 пляшок “Вина спортивного ГЕШКО” з рекомендацією вжити від “дня виписки з пологового будинку” до “дня “золотого весілля” батьків Івана і Олесі”.

Нагадаємо, син Івана Гешка народився вніч з 11 на 12 жовтня – за 30 хвилин по півночі.

Коли готувався матеріал, Іван повідомив, що вирішив назвати сина Тарасиком.

Григорій ПАСАТ, “МБ”

heshko.com (17/10/2007 21:21)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.