heshko.com: Сто тисяч за олімпійське ”золото” від СК ”Гешко”

0

Напередодні жіночого свята офіційні стосунки зі спортивним клубом “Гешко” оформила перспективна буковинська бігунка – переможниця Європейського юнацького олімпійського фестивалю на дистанції 1500 м та чемпіонка Європи серед юніорок на 800-метрівці Наталя Лупу з Маршинців Новоселицького району.

В готелі “Буковина”, який, нагадаємо, є офіційним партнером кращого спортсмена України 2006 р. Івана Гешка, Наталка підписала контракт з СК “Гешко”, згідно з яким бігунка представлятиме на змаганнях цей клуб, за що передбачені преміальні за високі місця на національних та міжнародних змаганнях, а також щомісячна стипендія в розмірі 10% від найбільшого здобутої протягом року грошової винагороди від СК “Гешко”. Гонорари забезпечує керманич СК “Гешко” та готельно-туристичного комплексу “Буковина” – спортивний меценат року на Буковині Валерій Чинуш.

– Якщо хтось із представників спортклубу “Гешко” здобуде олімпійське “золото”, я гарантую винагороду в розмірі 100 тисяч гривень, – заявив Валерій Чинуш.

Нагадаємо, що СК “Гешко” представляють також призери Всеукраїнських ігор-2007 на середніх дистанціях Олександр Величко та Олександр Борисюк, які тренуються разом з Іваном Гешко в Кіцмані, а також рекордсменка України серед дівчат на дистанції 400 м Ольга Михайличенко.

Варто зазначити, що саме завдяки чималим фінансовим вливанням Валерія Чинуша в Кіцмані наближається до “фінішу” перший етап створення обласного інтернату спортивного профілю, функціонування якого, згідно з розпорядженням обласної державної адміністрації від 4.12.07 №564-р, мають забезпечити спільними зусиллями СК “Гешко” та обласна влада в особі відділу з питань фізичної культури і спорту ОДА. Наразі завершується перша черга ремонтних робіт, після чого в орендований з цією метою спортклубом “Гешко” спальний корпус колишнього спецінтернату зможуть поселитися декілька приїжджих спортсменів, які тренуються в Кіцмані в групі заслуженого працівника фізичної культури і спорту України Георгія Миронюка.
Григорій ПАСАТ, “МБ”

heshko.com (07/03/2007 19:21)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.