heshko.com: Гешко пропагує спорт в тролейбусах і школах

0

Чемпіон світу та Європи Іван Гешко відтепер “агітує” у чернівецьких навчальних закладах та громадському транспорті займатися у місцевих спортивних школах.

Звісно, робити це особисто йому часу не вистачило би (хоча і таке трапляється, наприклад, коли запрошують на зустріч до якогось навчального закладу). Але Іван, як депутат Чернівецької міської ради, став одним із співавторів ідеї щодо розробки листівок-самоклейок з адресами міських ДЮСШ. А реалізував цей проект відділ з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації.

Наразі агітаційні спортивні листівки на правах соціальної реклами розміщують в громадському транспорті (першим зробити це згодився у минулому відомий тренер з велоспорту, а нині директор міського комунального автобусно-тролейбусного підприємства Микола Альбота) та навчальних закладах.

– Я давно задавався запитанням, чому масово не розповсюджуються адреси спортивних шкіл, – зазначив Іван Гешко. – І дуже вдячний спортивному керівництву краю за цей пропагандистський крок. Не сумніваюся, що поява спортивних листівок в громадських місцях має і ще матиме ефект. Але сподіваюся, що з часом цей ефект можна буде помітити, як і листівку, неозброєним оком.

Григорій ПАСАТ, “МБ”
heshko.com (26/03/2007 19:55)
***

Leave A Reply

Your email address will not be published.