Олег Миронець здобув перемогу на чемпіонаті України та встановив особистий рекорд

0

Олег Миронець виграв дистанцію 800 метрів на чемпіонаті України в приміщенні. Зазначимо, що Олег не тільки став чемпіоном змагань, а і встановив особистий рекорд з бігу на 800 метрів.  (1:49.20 хв). До нормативу на чемпіонат Європи в приміщенні йому не вистачило лише двох десятих секунди.

«Відсутність зборів трішки вплинула на результат. Був готовий виконувати норматив, але моментами турок трохи заважав. Нічого, поїдемо на чемпіонат Асоціації Балканських легкоатлетичних федерацій в приміщенні і там розберемося з нормативом. Усе одно вдалося встановити особистий рекорд у манежі. До цього була 1:49.35. Зараз – 1:49.20. Біглося добре. В планах було виходити вперед, але забіг склався інакше. Треба працювати над впевненістю: ставати й вести забіг.

20-21 лютого поїдемо на «Балкани» в Туреччину. Потрібні конкуренція, хороший забіг, тоді буде все добре і буде шанс таки виконати норматив. І в такому разі, якщо дасть Бог, у березні будемо виступати на чемпіонаті Європи» – розповідає Олег Миронець.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.