Олександр Кочергін – чемпіон парного чемпіонату України зі стронгмену

0

В цю суботу на Фестивальному причалі (м.Дніпро) пройшов парний чемпіонат України зі стронгмену серед атлетів надважкої категорії!  Перевірити свою силу та довести свою першість поїхав вже добре відомий чернівецький богатир. Олександр Кочергін нещодавно став срібним призером у другому етапі кубку України зі стронгмену і не збирається зупинятись на досягнутому. Цього разу буковинець разом з Віталієм Герасимовим представляли команду Дніпра. 

Атлети повинні були виконати наступні комплекси:

  1. Естафета: йок (380 кг\20м)+качка (180 кг\20м). Ліміт часу – 1 хв.
  2. Таєр фліп (320 кг на рази). Ліміт часу – 2 хв.
  3. Подвійний лог ліфт 240 кг на рази. Ліміт часу – 1 хв.
  4. Суданські ноші (600 кг) на 40 метрів.
  5. Кулі мен худ стоун – 140 кг-1,35 см.
  6. Естафета: один учасник утримує платформу (350 кг) в цей момент другий атлет робить тягу акселя (240 кг) допоки перший не поставить платформу.

По завершенню всіх випробувань команда Олександра святкувала перемогу. Друге місце посіла команда Закарпаття (Денис Бережник, Іван Деркач), а бронзові нагороди здобули Криворізькі вепри (Роман Сірманов, Богдан Ксенчук). 

Буковинський богатир у своєму Інстаграмі подякував всім спонсорам та СК “Лідер” в якому спортсмен не тільки тренується, а і займається тренерською діяльністю.  

View this post on Instagram

Сьогодні завершився парний ЧУ з стронгмену в м. Дніпро де ми разом з @vitaliy.gerasimov отримали чудову перемогу. Хочу подякувати людям які допомогають мені напротязі всього сезону. @andriizhytar страховий посередник 《 СтарлайфN°1 》дякую за постійну підтримку в поїздках і підготовці до змагань. @antonriha за якісні вітаміни які допомагають показувати хороші результати на змаганнях @yavny1 дякую за хороший масаж який допомагає чудово себе почувати на змаганнях Також дякую @leader_sport_family за можливість готуватись до змагань.

A post shared by Кочергін Олександр (@kocherhin_strong) on

Leave A Reply

Your email address will not be published.