Сила і витривалість: в „Leader Sport Family” пройшов турнір з кросфіту

0

В неділю, 9 серпня, в спортивному клубі „Leader Sport Family” (вул. Суворова 2А) відбувся відкритий турнір з кросфіту. Кросфіт – це система кругових тренувань, яка допомагає максимально ефективно опрацювати всі групи м’язів. Цей вид спорту з’явився в Україні порівняно недавно, а в Чернівцях й взагалі почав розвиватися лише пару років тому. Але темпи його поширення вражають. Дедалі частіше відбуваються змагання в Києві, Одесі, Херсоні, Львові та інших містах України.

Тож у Чернівцях (в спортивному клубі „Лідер” в частості) вирішили не відставати й організували своє „свято кросфіту”, в якому взяло участь близько 100 спортсменів. Переможців визначали серед чоловіків у категоріях «аматор» та «професіонал», а також серед жінок та дітей різної вікової групи (від 7 до 15 років). До набору вправ у кожному комплексі організатори підійшли креативно, щоб максимально оцінити підготовку учасників. Комплекси складались і з вправ на силу, і на витривалість.

Також, тренери та ведучі спортсмени розповіли про культуру кросфіту, про важливість популяризації цього виду спорту та про майбутні плани. Більше в інтерв’ю.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.