Футбольний стадіон в Драчинцях хочуть забрати під посів сої

0

Футбольний стадіон в Драчинцях хочуть забрати під посів сої. Футбольний клуб ФК “Сокіл”(Драчинці) був заснований в 1949 році, через відсутність фінансування припинив своє існування у 2020 році, команда кожний сезон виступала в чемпіонаті Кіцманського району з футболу. Про проблеми команди розповів тренер футбольного клубу – Іван Чобан.

Я робив багато звернень до голови сільради з приводу виділення коштів для команди. Ми не можемо нормально існувати без фінансування. Останніх 27 років місцеві мешканці села Драчинці робили благодійні внески для існування команди. Тому що іншого вибору не було.

 

А вже в цьому році команда ФК “Драчинці”, не заявилась на чемпіонат через відсутність фінансування. Як відомо, всі ліги районів об’єднали й потрібно їздити на області виїзні матчі. Через це команда ФК “Драчинці” припинила існування в цьому році. 

Також від місцевих мешканців села Драчинці до мене дійшла інформація, що стадіон хочуть забрати під посів сої. Я був дуже розлючений. Невже вони зароблять мільйони на тії сої?” – розповів Іван Чобан.

 

Футбольний клуб з села Драчинці в 87 році, вигравав кубок та чемпіонат району, тоді команду ще очолював Прокопець Василь Антонович. А у 2017, юнацька команда Ю-17 під керівництвом Івана Чобана виграла чемпіонат району з футболу.

Leave A Reply

Your email address will not be published.