«Буковина» перемогла на «DYNAMO KYIV CUP 2020».

0

З 18 до 24 серпня на футбольному полі стадіону КДЮСШ «Чемпіон» у Дарницькому районі міста Києва проходив Всеукраїнський дитячий футбольний турнір «Dynamo Kyiv Cup 2020» серед дітей різних вікових груп, який проводили ГО «Київська ліга дитячого футболу» та ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського.

У понеділок завершилися змагання серед футболістів 2009-2010 років народження (усього 32 команди, по 16 у кожній віковій категорії). Чернівці представляли «Буковина» та КБУ «ДЮСШ з футболу м. Чернівців», які тренує Андрій Гордей.

На груповому етапі «Буковина» здобула одну перемогу проти команди «Чемпіон ПБ» (Київ) – 2:0, зіграла унічию (0:0) з київським «Динамо – 2» та з мінімальним рахунком поступилась колективу «Кремінь» (Кременчук) – 0:1.

У чвертьфіналі «Буковина» зустрілась з командою «Чемпіон» (Київ)та впевнено перемогло з рахунком 4:1. У півфіналі наші земляки виявилися сильнішими за «Скалу» (4:1). А у вирішальному поєдинку зустрілися з «Динамо». Гра вийшла напруженою і бойовою і завершилася внічию, із забитими м’ячами – 1:1. Доля переможця визначалася в серії пенальті, де більше пощастило «Буковині» – 2:3.

Нагороджували юних футболістів голова ГО «КИЇВСЬКА ЛІГА ДИТЯЧОГО ФУТБОЛУ» – Володимир Величко та заступник директора ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського – Володимир Жаріков. Переможців та призерів Dynamo Kyiv Cup 20200 нагородили чудовими кубками, медалями, дипломами та подарунковими сертифікатами. Почесними нагородами та подарунками відмітили кращих гравців турніру.

Вітаємо переможців турніру Dynamo Kyiv Cup 2020 серед команд 2010 р.н. та бажаємо нових перемог.

Leave A Reply

Your email address will not be published.