Так ось чому Грекул знявся з фіналу

0

 

Цьогоріч, збірна України стала найкращою командою на 71-му престижному, міжнародному турнірі “Странджа-2020”. Українські боксери завоювали десять нагород на змаганнях у столиці Болгарії. Серед яких, чотири золоті, одна срібна і п’ять бронзових медалей.
Загалом на турнірі “Странджа-2020” у Софії боксували більше 300 боксерів із 30-ти країн. Змагання тривали з 21 до 25 січня і стали своєрідною підготовкою спортсменів перед кваліфікаційними стартами на ХХХІІ літні Олімпійські ігри-2020.
Степан Грекул з Шипинців отримав срібну нагороду у турнірі. У фінальному поєдинку спортсмен, спільно з тренерським складом, вирішив на брати участь.
“Это было взвешенное решение! Мы посоветовались и со Степаном, и с тренерским составом, и принимая во внимание то, что на носу квалификационные старты в Лондоне, мы решили, что лучше сняться с финала в турнире. Дабы поберечь здоровье и силы Степана для новых вершин!” – говорить президент Чернівецької обласної федерації боксу Володимир Загурський, а також додає: “Степан максимально выполнил возложенную на него задачу в этом турнире. Он показал очень высокий результат. Это впервые, за всю историю турнира, Буковинец вышел в финал! Очень серьёзный результат показал наш боксёр, это огромный плюс как для него, так и для федерации”.
Ми висловлюємо вдячність тренерському складу, національній збірній України з боксу, організаторам турніру, а також усім вболівальникам. Дякуємо за вашу підтримку!

Якуб АЛІЄВ, SportBuk.com

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.