СК «Лідер» перемагає в футзалі (про результат, дитячу секцію та найближчі цілі)

0

В минулу п’ятницю в ФОК «Олімпія» відбувся матч Другої ліги України з футзалу. Чернівецький «Лідер» в надзвичайно цікавому матчі здолав команду «Sun Vita» (Снятин). Гості відкрили рахунок і на перших хвилинах контролювали гру. Але “камбекі” для «лідерців» – це вже хороша традиція. Олександр Карапка (14,34,40) оформив хет-трик. У «Лідерів» також відзначилися Вадим Кікарош (17) та Павло Бабій (18).

«Ми розвиваємося. Ми стараємось вчитись і “добавляти” в тих аспектах, які були слабше в тому сезоні… Наша найближча мета вийти з групи Другої ліги в фінал Чотирьох» – розповів Sportbuk.com Олег Клевчук (тренер дорослої футзальної команди «Лідер»).

Також, як повідомили представники клубу. З цього року в новому залі СК «Лідер» функціонує секція з міні-футболу. Клуб ставить за мету виховувати професійних гравців. І вже з наступного сезону юні «лідерці» будуть представляти наше місто в дитячому чемпіонаті України з футзалу.

Наступний матч «Лідер» зіграє в «Олімпії» з командою «Епіцентр» (Дунаївці). Дата матчу уточнюється.

«Лідер» (Чернівці) – «Sun Vita» (Снятин) – 5:2 (3:1)

«Лідер»: Павло Хмара, Віталій Абрамяк, Віталій Чехов, Олександр Карапка, Антон Червоний, Павло Бабій, Олег Херняк, Сергій Кознюк, Станіслав Іоніцой, Вадим Кікарош, Віталій Чебан, Юрій Остафійчук, Валентин Маковійчук, Володимир Жуківський. Тренер – Олег Клевчук.

«Sun Vita»: Денис Федорів, Микола Данищук, Володимир Романюк, Назарій Синюк, Андрій Голей, Олександр Говдуник, Ігор Краєвський, Ярослав Плехтяк, Ярослав Гнатюк, Ігор Коваль, Вадим Тофан, Ігор Шинкарик. Тренер – Василь Плехтяк.

Голи: Олександр Карапка (14,34,40), Вадим Кікарош (17), Павло Бабій (18) – Ярослав Плехтяк (5), Вадим Тофан (29).

Leave A Reply

Your email address will not be published.