«Буковина» „впіймала” «Чайку»

Буковина обіграла Чайку

0

Буковина помстилась пристоличній “Чайці”. Адже, у минулому сезоні футболісти з Борщагівська набрали в матчах проти чернівчан аж 7 очок з 9 можливих! Сім голів без відповіді, дві розгромні перемоги.

Відверто кажучи, і цей матчі “Чайка” розпочала, якось цікавіше. Гості атакували більше і гостріше. Лише в кінці першого тайму гравці “Буковини” організували небезпечний кутовий, після якого були просто зобов’язані виходити вперед. Але воротар “Чайки” мав трохи інші плани. Це був перший “дзвіночок” від чернівецької команди. Другий тайм розпочався з моментального голу “Буковини”. Після чотирьох ударів, м’яч таки влетів у ворота. Спільними зусиллями команда практично “занесла” м’яч у ворота.

Спроби гостей відігратися нічого не дали. Після перехоплення м’яч дійшов до Палагнюка, а Василь метрів з 25-ти влучно “поцілив” у дев’ятку – 2:0. Прекрасний результат, але до кінця матчу залишалось більше ніж пів години. “Буковинці” почали грати по рахунку і на 80 хвилині поплатились за це. Після довгого навісу Тименко головою запустив м’яч на протихід воротареві – 2: 1. Хоча Чайка в кінцівці матчу практично “облаштувалась” у штрафній господарів. “Буковина” зуміла втримати рахунок і нарешті обіграла цього суперника!

Буковина (Чернівці) – Чайка (Петропавлівська Борщагівка) – 2: 1
Голи: Крашневский, 49, Палагнюк, 57 – Тименко, 80

Leave A Reply

Your email address will not be published.