“Футбольні баталії” на Цецино

0

„Футбольні баталії” на відкритому аматорському турнірі з футболу, який відбувся 27 липня на міні-футбольному майданчику. Цей турнір, ініційований капітаном „молодшої” команди ФК Цецино «Вишка» (команди були розділено на дві команди: „Цецино” і „Вишка”) Андрієм Андрєєвим, разом з гостями з облцентру «Спорт для всіх».

Команди були розділені на дві групи в кожній по 3 команди. Команди, які зайняли 3 місце в групі вилітали з турніру, другі місця – боролися в „бронзовому фіналі”, а переможці груп змагались за золото.

Одним з найцікавіших матчів відбувся, ще на груповому етапі, де на останній хвилині команда ФК «Вишка» забила своїм „старшим” суперникам на останній хвилині ФК «Цецино» і цим самим уникнула поразки.

А у не менш драматургічному фінальному матчі команда ФК 10 мінімально поступилась переможцю турніру – „Янг Лайф”. Учасники та переможці змагань отримали пам’ятні медалі та кубки.

Результат «внутрішніх розбірок» між футболістами-аматорами носили неофіційний характер, адже цей турнір проводився з метою перевірки готовності до сезону.Тому буде праильно згадати про Володимира Безбородька, який не тільки чесно відсудив усі матчі, але зробив це абсолютно безкоштовно, що в наш час можна зустріти дуже рідко.

 

SportBuk.com

ФОТО  БУДУТЬ ДОДАНІ НЕЗАБАРОМ

 

Учасники турніру:

 

Группа А:

  1. Связь
  2. ФК 10
  3. Олімп

Група Б:

  1. Цецино
  2. Вишка
  3. Янгл Лайф

Связь 2:4 ФК 10
Цецино 2:2 Вишка

Олімп 0:3 ФК 10
Янг Лайф 3:0 Цецино

Связь 2:2 Олімп
Вишка 3:4 Янг Лайф

 

Матч за 3 місце:
Вишка 1:1 (1:3 пен.) Связь

Фінал:
Янг Лайф 1:0 ФК 10

Leave A Reply

Your email address will not be published.