Буковинці – на футбольному Євро-п’єдесталі Hörmann 2019

0

Одразу п’ятеро буковинців увійшли до збірної команди України, яка успішно виступила на  футбольному чемпіонаті Європи 2019 р. серед працівників фірми Hörmann у Лейпцигу (Німеччина).

Як зазначив один з буковинців у збірній Дмитро Волощук, у звітних змаганнях взяли участь 18 команд з різних країн.

Команда з України виграла на груповому етапі у суперників з Австрії  та двох команд з Німеччини, в 1/4 фіналу здолали команду з Франції, у півфіналі – суперників з Італії, а у фіналі зійшлись з представниками Польщі. Основний час вирішального поєдинку завершився унічию 0:0, а в серії пенальті удача була на боці поляків.

На запитання SportBuk.com, як відбирали збірну команду, Дмитро Волощук повідомив, що «футбольних» працівників фірми запросили на турнір в Запоріжжя, після якого відібрали збірну: «Грали хлопці з усієї України, працівники фірми Hormann. Найбільше з Києва, Дніпра і нас 5 з Чернівців: Волощук Дмитро, Спасик Василь, Шевчук Олександр, Давидний Олександр, Давидний Сергій, Іванський Григорій».

«Фірма Hormann – це німецькі ворота та двері. Кожного року проводять такий європейський турнір, цього року у 28 раз. Наші ніколи вище 8-го місця не піднімались, а цього року – 2-ге. Море емоцій, найбільше вразили італійці своїм вмінням вболівати, співати. В нас була ще і друга команда, яка посіла 18 місце, там грали люди по-старше», – додав Дмитро Волощук.

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.