Вирішальні ігри обласної баскетбольної ліги 2019 (відео)

0

Цікавими видалися вирішальні поєдинки обласної юнацької баскетбольної ліги, які гостювали в ОДЮСШ (вул. Небесної сотні, 6).

Серед дівчат 2004-06 рр.н., як повідомив тренер Руслан Чехімський, перемогу святкувала команда СЗОШ-22 Старлайф, за якими на п’єдесталі розташувались Сокирянська ОТГ та Новодністровська ДЮСШ.
У старшій віковій групі серед дівчат призову трійку утворили Кельменецька ЗОШ, Вижницька ДЮСШ і Новодністровська ОТГ.

Серед юнаків 2001-03 рр.н. кращими були ЧОДЮСШ, ДЮСШ «Спартак» і Новоселицька ДЮСШ, а серед юнаків 2004-06 рр.н. – ЧОДЮСШ, Сторожинецька ДЮСШ і ДЮСШ 1 (Чернівці).

Окремо були відзначені кращі гравці в командах-призерах та MVP у кожній номінації.

Головний суддя змагань – голова обласної федерації баскетболу Олександр Тюрін.

Приємно зазначити, що найближчим часом на місцевих шануальників баскетболу очікує ще одна дуже цікава подія – Чернівці 28-30 травня приймають фінальну частину Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги серед дівчат 2007 р.н., де успішно виступають вихованки вчителя фізкультури чернівецької ЗОШ №22 Руслана Чехімського. Компанію їм у топ-4 складуть Київ, Дніпро і Черкаси. Ці ігри відбудуться також в обласній ДЮСШ.

Завдяки співпраці обласної федерації баскетболу (Олександр Тюрін), обласної ДСШ (Віталій Литвинчук) та SportBuk.com (і за підтримки мережі магазинів «Нива», Роман Тимощук) вирішальні ігри обласної ліги можна було дивитися в онлайн-трансляції:

***

***

Буковинці виграли Шкільну Баскетбольну лігу України 3х3 2019

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.