IV Міжнародний турнір з боксу на Кубок Погодіних став наймасовішим і найнасиченішим

0

Цьогорічний Міжнародний Турнір з боксу на Кубок Едуарда і Олександра Погодіних, який вже встиг стати для Чернівців традиційним, став водночас в усіх відношеннях і «розривом шаблону» для всіх шанувальників цього виду спорту як у центрі Буковини, так і за її межами! 2019 рік подарував буковинському боксу змагання, в яких «відмітилися» учасники з рекордної для краю кількості населених пунктів України (25!!!), проте, окрім цього, на чернівецькому ринзі в травні 2019 року відбоксували представники десятьох (!!!) країн із двох континентів!

146 поєдинків за три змагальних дня стали справжнім великим і щирим подарунком для всіх, хто спостерігає за розвитком боксу в нашому регіоні, причому це стосується майже всього світу, адже двобої турніру не тільки відвідала безпосередньо доволі велика кількість глядачів, а й в режимі «он-лайн» за перипетіями на ринзі чернівецького ФСК «Локомотив» дивилася майже вся планета!

Направду високий рівень проведення змагань, велика кількість учасників доволі високого рівня спортивної підготовки, емоційність і безкомпромісність того, що відбувалося в ринзі, завдали майбутнім змаганням з боксу на буковинській землі неймовірно «крутої» планки, адже багато чому з того, що відбулося в рамках турніру, могли б позаздрити й елітні всеукраїнські змагання з боксу!

Близько 200-та учасників, серед яких було й чимало членів своїх національних збірних в усіх вікових категоріях, продемонстрували неабиякий характер і непереборну силу волі задля підсумкової перемоги в рамках цього турніру. Кращі боксери Кубку Погодіних отримали не тільки вишукані за своїм дизайном медалі й кубки турніру, а й додаткові ексклюзивні призи від численних партнерів змагань!

Протягом трьох попередніх Кубків Едуарда і Олександра Погодіних невпинно росла як загальна кількість учасників, так і кількість представлених на ньому міст України й країн. Разом із цим ріс і загальний рівень підготовки учасників турніру! Достатньо сказати, що цього року були задіяні усі вікові групи, і приємно, що на ринзі чернівецького «Локомотива» відбоксували гості, які не тільки вперше завітали на ці змагання до Чернівців, але й ті, що вже протягом минулих років вже відзначався «золотими» медалями Кубку!

Про подробиці турніру, про його «героїв» і найцікавіші події читайте вже незабаром, а наразі вітаємо всіх, хто доєднався до організаторів і партнерів турніру і протягом тих трьох днів був в епіцентрі подій і палко підтримував учасників змагань з боксу в Чернівцях!

Разом із вами, шановні вболівальники й шанувальники боксу, ми зробили яскраву й незабутню сторінку в історії буковинського боксу і давайте пишатися цим! Таким змаганням – бути! Щорічно! Без зупинки!

Щира подяка боксерському клубу «Колізей-Машзавод» міста Чернівці і його тренерському складу в особах головних «винуватців» цього свята спорту – Едуарду і Олександру Погодіним! Подяка за те, що люблять спорт, обожнюють бокс і намагаються привернути до нього якомога більшу кількість сторонників здорового способу життя на території Буковини!

АЛЬБЕРТ-“ДЖУНІОР” КОМАРІ, A3 Boxing Media Production

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.