Межигір‘я приймає Кубок світу 2019 зі скандинавської ходьби

0

Перший український етап Кубку світу 2019 р. зі скандинавської ходьби, яка більше асоціюється з оздоровчим рухом, гостює 14 квітня у Межигір‘ї (так-так, у тому самому) Київської області.

Як зазначає представниця Оргкомітету та співголовний суддя Сніжана Безега, цей кубковий етап об’єднує аматорів та спортсменів у величезному заході.

Nordic Walking World Cup 2019 це 8 змагань у 7 країнах (Іспанія, Україна, Росія, Фінляндія, Італія, Люксембург, Польща).  

Перший етап кубку 2019 відбувся 30-31 березня в Іспанії у місті Жирона.

Україна приймає 2-й Національний етап Кубку світу зі скандинавскої ходьби. А завершальний етап пройде у Польщі 12-13 жовтня. Також багато хто мріє потрапити 21 липня на батьківщину скандинавскої ходьби – Фінляндію – до міста Савонлінна, на етап Кубку Світу і марафон святого Олафа.

Сніжана Безега представляє ONWF National club of Ukraine Lets Go, громадську організацію «Українська ассоціація скандинавської ходьби» (керівник).

Приємно зазначити, що співголовним суддею є і зіркова гостя «Буковинської милі 2018» Тетяна Самоленко-Апайчева (володарка повного комплекту олімпійських нагород (!), неодноразова чемпіонка світу).

Третій співголова суддівського корпусу – цікавий гість з Фінляндії Марко Кантанева (президент ONWF – Original Nordic Walking Federation, заснованої у Фінляндії у 2001 році, автор методики Original Nordic Walking.
 

Серед почесних гостей також добре відомий у бігових та оздоровчих колах Ігор Кретов (керівник технічного партнеру заходу «Топранерс»).

Скандинавська ходьба сьогодні – один з найпопулярніших видів физичної активності, який активно розвиваєтся усвіті. Понад 14 мільйонів людей по всьому світу обрали сьогодні цей вид физичних занять як альтернативу бігу.  

Під час занять задіяно близько 90% мязів людини, а навантаження легко регулюється. Це дозволяєповноцінно підтримувати себе у гарній фізичній формі як професійним спортсменам, так и початківцям.

Національний етап Кубка світу зі скандинавської ходьби – перші та єдині в Україні змагання міжнародного рівня на різні дистанції, які пройдуть окремо від легкоатлетичних змагань.

Спортсмени вийдуть на дистанції 5 км, 10км, 21 км, а час та технічні моменти відслідковуватимуть судді міжнародної кваліфікації.

У цьому заході також беруть участь діти та люди з обмеженими можливостями. В рамках флешмобу «Крокуй, Україно!» пройдуть 2 км любителі скандинавської ходьби.

Серед заявлених учасників – і іноземні спортмени з пяти інших країн.

ВІДЕО:

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Розклад заходу
10:00 Відкриття етапу Кубку світу
10:30 Майстер-клас від Марко Кантаневи.

11:10 Наймасовіший флешмоб зі скандинавської ходьбі, у якому братимуть участь більше трьох сотен учасників (!)

11:40 Підготовка до старту.

12:00 Старт етапу Кубку світу.

15:30 Нагородження.

***

Організаційні та технічні партнери Національного этапу Кубка світу зі скандинавської ходьби:

Біговий клуб «Топранерс».

Найбільший біговий клуб України, организаторкреативних бігових івентівLove run, Ladies run, KBPRunway Run, Kyiv Euro Marathon, Київський ультрамарафон, Забіг у Пирогово, Побег з Межигі

Група компаний EVENTEX GROUP вентекс Груп)

EVENTEX GROUP – група компаний, до якої входять: компания EVENTEX організація та техничний супровід  ділових заходів – конференцій, форумов, круглих столів і т.ін., та туристичная компанія MILEND (Міленд) – туроператор і DMC (ДіЕмСі) організація ділових поїздок та відпочинку.

EVENTEX GROUP –  «Ви плануєте – ми реалізуємо

Yavorsky wonems fashion style (Яворскі вуменс фешнстайл) – український виробник сучасного молодіжного жіночого одягу, наш багатолітній партнер, розробник дизайну нашого клубного одягу та аксесуарів.

Громадська організація «Національний парк України Межигіря», які гостинно приймають нас у цій чудовій локації! Піклуються про комфортне перебування кожного з нас. Рекомендуємо скористатися можливістю, знаходячись тут, помилуватися та насолодитися красотами Парку.

Спонсори

ТМ Треккінг

Єдині виробники шкарпеткових виробів в Україні, які забезпечують індивідуальну адаптацію стопи, вентиляцію та відведення вологи, амортизацію під часходьби, захист від механичних впливів, еластичну систему підтримки.

Vita Verde (Віта Верде) – спонсор призового фонданационального этапа Кубка мира по скандинавскойходьбе.

Свіжі салатні суміші та натуральні соусице незамінні складові кухні здорового харчування.

ТМ Vita Verde «Свіжість у кожному листочку»!

Vipole (Віполь)

Виробник професійних палиць для скандинавської ходьби.

Уся продукція збираєтся вручну і, звісно, кожна партія товарів лімітована. Увесь процес, від розробки до збірки, відбувається в Італії.

CLEARWATER (КліарВотер) «Чиста вода» – водний спонсор національного этапу Кубку світу зіскандинавської ходьби.

Компанія «Чиста Вода» понад 20 років є одним з лідерів з доставки якісної та смачної бутильованої води у Київському регіоні.
«Чиста Вода» – освіжить вас під час змагань та підтримає вашу спортивну форму.

Точки гідратації чекають на спортсменів на стартово-фінішній зоні та на трасі на відмітці 2,5 км.

Joma  

Компанія Joma Sport («Хома-Спорт») – лідируючий іспанський бренд спортивного спорядження.

Компанія «Хома-Спорт» створює якісну продукцію – спортивну форму, взуття та аксессуари для спортсменів, спортивних команд і всіх тих, хто веде здоровий спосібжиття.

LR

https://www.lrworld.com

Компанія LR (Німеччина) найбільший виробник продуктів на основі АЛОЕ ВЕРА у всьому світі!

LR – це сучасні технології, інноваційні компоненти та ексклюзивні рецептури косметичних продуктів та харчових добавок для здорового способу життя та тренувань.

LR Більше якості для Вашого життя!

Duolife (ДуоЛайф)

DuoLife – польська компанія, фітопродукція якої сприяє підтримці здоровя і активного довголіття. Компанія маєвласне виробництво та контролює якість продукту на кожному етапі його виготовлення.

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.